Voina: "Am visat frumos, dar pe teren e cu totul altceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Voina
Radu Voina

Radu Voina, antrenorul Oltchimului, a declarat la finalul meciului pierdut cu Viborg, 31-32, că visul său frumos s-a spulberat.

"Am visat şi eu frumos la fel ca mulţi alţii. Dar în sport, pe teren, lucrurile nu stau tot timpul aşa cum ţi le imaginezi. Nu se întâmplă mereu aşa cum îţi doreşti. Nu ştiu ce se va întâmpla cu mine în continuare, nu eu sunt important la această echipă", a spus Radu Voina.

"Am dorit foarte mult să remontăm, dar cred că am şi greşit foarte mult din dorinţa de a face bine. Experienţa celor cinci finale de Champions League pe care Viborg le-a disputat şi-a spus cuvântul. Noi suntem la prima finală şi sper ca Oltchim să mai joace cât se poate de repede la acest nivel. Sunt mândru oarecum pentru că aceste fete au jucat astăzi al 16-lea meci în Champions League şi numai pronunţarea numelor echipelor pe care le-au învins le aduce mai multă onoare şi mai mult respect", a mai adăugat antrenorul Oltchimului

Antrenorul echipei vâlcene nu a dorit să comenteze mai multe. "Lăsaţi-mă să-mi înec amărăciunea şi apoi vom mai vorbi", a încheiat Voina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite