Virginia Ruzici povesteşte dificultăţile pe care le-a avut în relaţia cu Simona Halep: „La început n-a fost deloc uşor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

În vârstă de 24 de ani, Simona Halep colaborează cu Virginia Ruzici de când avea 16 ani şi jumătate şi câştiga titlul la junioare la Roland Garros.

Virginia Ruzici, impresarul Simonei Halep, a declarat că în primii trei ani de colaborare cu sportiva din Constanţa a fost greu să-i găsească sponsori, deşi ea câştigase turneul de la Roland Garros la juniori.

"Sunt agent independent. Colaborez cu Simona Halep de opt ani. Faptul că am fost jucătoare de tenis a ajutat probabil relaţia noastră. Rolul meu este de a coordona multe lucruri, de a coordona toate apariţiile sale pentru sponsori, toate angajamentele faţă de WTA, sponsori, uneori presă. La începutul carierei sale, chiar dacă a câştigat Roland Garros la junioare, la vârsta de 16 ani şi jumătate, în primii trei ani trebuie să vă mărturisesc că nu a fost uşor să îi obţin contracte. Astfel că este mereu mai bine când jucătorul sau jucătoarea câştigă. Ca agent este important să negociezi bine, să găseşti sponsorul cu care jucătoarea sau jucătorul să îi placă să colaboreze. Uneori trebuie să alegi, să faci o alegere. Eu sunt cea care o sfătuieşte, însă întotdeauna Simona este cea care decide. Ea are ultimul cuvânt", a declarat pentru site-ul turneului de la Roland Garros, Ruzici, câştigătoare a French Open, în 1978.

În vârstă de 24 de ani, Simona Halep este finalistă a ediţiei 2014 a turneului de Grand Slam din capitala Franţei, iar în acest an este calificată în optimi.

 Ilie Năstase are o recomandare importantă pentru Simona Halep. "Ar fi bine pentru ea să facă asta!"

VIDEO Gestul de milioane de like-uri făcut de Novak Djokovici când a început ploaia la Roland Garros

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite