Viorel Moldovan este sceptic în privinţa şanselor României de a prinde barajul şi a oferit un pronostic pentru meciurile Olandei: „Suntem la mâna rezultatelor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andorra - România / Fostul atacant al naţionalei României nu crede în şansele României de a prinde barajul pentru Cupa Mondială, regretând faptul că naţionala lui Piţurcă depinde acum de celelalte rezultate din grupă, deşi a avut soarta calificării în propriile mâini.

Viorel Moldovan a fost unul dintre golgeterii Româniai în perioada când îmbrăca tricoul naţionalei. Actualul tehncian al Rapidului regretă vremurile când tricolorii se calificau en-fanfare la turneele finale şi susţine că actuala reprezentativă are şanse reduse de a prinde barajul, ţinând cont că avem nevoie de jocul rezultatelor pentru a ne califica.

Şansele sunt destul de reduse pentru baraj. N-am ştiut să profităm de ocazia pe care am avut-o în dubla cu Ungaria şi Turcia. Cu Turcia trebuia să scoatem acel egal care ne propulsa la baraj, dar nu l-am scos şi acum stăm la mâna rezultatelor. Dar noi trebuie să ne facem treaba şi să câştigăm aceste două meciuri. Iar apoi să aşteptăm să câştige Olanda atât acasă cu Ungaria, cât şi în Turcia, ceea ce e greu de crezut din punctul meu de vedere. Noi potenţial avem, poate au fost anumite decizii la anumite jocuri care puteau fi gestionate altfel, dar nu sunt eu în măsură să spun acest lucru", a declarat Moldovan pentru Mediafax.

Deşi toată lumea aşteaptă ca România să facă scor cu Andorra, antrenorul Rapidului a adăugat că vremurile când naţionala noastră învingea la scoruri astronomice reprezentativele obscure au apus de foarte mult timp. "Nu ştiu dacă se poate acum să batem Andorra cu 8-0. Odată se putea face acest scor, acum nu ştiu. I-am bătut 4-0 în tur cu nişte goluri pe finalul meciului. Nu va fi uşor să îi desfacem, cei din Andorra au mai crescut şi ei, au mai învăţat şi ei fotbal", a mai precizat Moldovan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite