VIDEO Zidane se antrenează ca un taur la 47 de ani: A filmat exerciţiile sale din izolare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zinedine Zidane ştie că, fiind antrenor, trebuie să fie un model pentru jucătorii săi din toate punctele de vedere
Zinedine Zidane ştie că, fiind antrenor, trebuie să fie un model pentru jucătorii săi din toate punctele de vedere

E la modă că, în această perioadă, vedetele din toate domeniile să ne demonstreze că îţi poţi menţine forma fizică şi stând acasă.

Zinedine Zidane a avut un talent uriaş ca jucător, dublat şi de o seriozitate ieşită din comun. 

Spre deosebire de alţi jucători tehnici, precum Maradona sau Ronaldinho, Zidane a dus şi o viaţă extrasportivă impecabilă, nefiind implicat niciodată în vreun scandal în afara terenului. Cu siguranţă, această seriozitate şi disciplină l-au ajutat şi în viaţă de zi cu zi, dar şi în cariera de antrenor. De altfel, el şi-a câştigat deja locul în istoria celor de la Real Madrid, fiind printre tehnicienii care au înregistrat cele mai bune rezultate la această formaţie.

Şi, la fel ca orice om responsabil, în perioada de izolare, Zidane e preocupat de sănătatea sa. Nu doar prin „driblarea“ coronavirusului, ci şi prin efectuarea unor exerciţii, ceea ce mulţi nu fac, mai ales în România, unde şi înainte de pandemie, sportul de masă era la pământ. 

Din ce a postat pe Twitter, exerciţiile făcute de Zidane pot fi adoptate cam de orice om, doar voinţa să fie. Iată imaginile:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite