VIDEO „Zâmbetul fotbalului“ a dispărut: Ronaldinho a revenit în naţionala Braziliei cu un rateu uriaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldinho
Ronaldinho

În 2014, brazilienii vor găzdui Cupa Mondială, însă, în acest moment, ei sunt într-o cădere liberă! Au ajuns pe locul 18 în clasamentul FIFA, iar miercuri seară, la Londra, au părăsit terenul frustraţi, din cauza unui portar care a avut o dublă intervenţie fantastică într-un moment crucial.

Pe „Wembley“, în faţa a peste 87.000 de spectatori, Anglia a învins Brazilia cu 2-1. Eroul serii a fost portarul Joe Hart. Goalkeeper-ul care îl ţine pe Costel Pantilimon rezervă la Manchester City a stricat revenirea lui Ronaldinho la echipa naţională.

În minutul 19, jucătorul poreclit „Zâmbetul fotbalului“ a executat un penalty, în speranţa că îşi va celebra revenirea la prima reprezentativă cu un gol. Hart a avut însă o dublă intervenţie fantastică, iar tabela a rămas neschimbată.

VEZI PENALTY-UL RATAT DE RONALDINHO

Eforturile lui Hart au fost răsplătite de colegii săi. Rooney (26) a deschis scorul, Fred a egalat, profitând de o greşeală în defensivă engleză, însă gazdele au avut ultimul cuvânt. Lampard a adus victoria pentru echipa sa cu un gol magnific în minutul 60, iar Anglia a învins Brazilia cu 2-1.

VEZI GOLURILE MECIULUI 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite