VIDEO Universitatea Cluj-Concordia Chiajna 0-3. Ilfovenii au măturat pe jos cu „şepcile roşii”. Ganea a suferit cel mai drastic eşec din cariera sa de antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concordia a bifat al doilea succes din două meciuri după revenirea în Liga 1 FOTO Răzvan Păsărică
Concordia a bifat al doilea succes din două meciuri după revenirea în Liga 1 FOTO Răzvan Păsărică

Concordia Chiajna a învins la scor de neprezentate la Cluj, pe Universitatea şi a adunat şase puncte din tot atâtea posibile după revenirea în Liga 1. De partea cealaltă, "sepcile roşii" rămân fără victorie în Liga 1 după cinci etape scurse până acum.

Deşi au fost chemaţi din vacanţă pentru a juca în Liga 1, fără să fi efectuat pregătirea de vară, jucătorii Concordiei impresionează după două meciuri disputate în primul eşalon. Elevii lui Ionuţ Chirilă s-au distrat pe terenul Universităţii Cluj, evoluând dezinvolt în faţa unei echipe visătoare, care se anunţă de pe acum o candidată serioasă la retrogradare.

Golurile au fost marcate de Zaharia (16), Neagu (64) şi Onduku (85). În ciuda celor mai optimiste pronosticuri, Chiajna a adunat şase puncte din două partide şi demonstrează că poate face faţă nivelului Ligii 1. 

În schimb, Universitatea Cluj se afundă după doar cinci etape în subsolul clasamentului, rămânând fără victorie în Liga 1. Partida pierdută cu Chiajna a consemnat pentru "şepcile roşii" cea mai drastică înfrângere suferită pe teren propriu din 1999 încoace, atunci când Universitatea pierdea acasă cu Rapid, scor 1-4. De asemenea, eşecul cu Concordia a fost cel mai umilitor pentru Ionel Ganea în toată cariera sa de antrenor.

"U" Cluj: Dolha - Ciupe, Ninu, Neag, Van Doten - Balde, Bucşă - Takacs, Cristocea, Târnăcop - Dedu. Antrenor: Ionel Ganea.

Concordia Chiajna: Râmniceanu - Creţu, Melinte, Leca, Bucurică - Neagu, Ispir, Purece, Roşu - Florea, Zaharia. Antrenor: Ionuţ Chirilă.

VIDEO rezumat U. Cluj - Concordia Chiajna.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite