VIDEO Totul despre Alex Gudea, portarul care s-a “remarcat” atât prin gafele sale, cât şi prin bătaia cu fanul Farului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Gudea
Alexandru Gudea

Alexandru Gudea, component al naţionalei U19, s-a “remarcat” în această seară atât prin gafele sale, cât şi prin bătaia cu fanul recalcitrant al echipei sale, Farul Constanţa.

 În sezonul trecut Gudea a stat de şapte ori pe banca de rezerve a Concordiei Chiajna, şi a apărat la echipa secundă a ilfovenilor, în Liga a III-a. În vară, înainte de a semna cu Farul, Gudea a fost în probe la Rapid Bucureşti, dar nu l-a impresionat pe Mihăiţă Ianovschi, antrenorul interimar de atunci. 

Gudea a început fotbalul la Viitorul Zalău, apoi a trecut pe la FC Zalău, iar în 2013 a ajuns la la CS Mioveni, grupare care evoluează tot în Liga a II-a. Imediat după ce s-a despărţit de FC Zalău,  Gudea a semnat cu Şcoala de Fotbal a lui Dani Coman, dar cum şcoala acestuia are o colaborare cu CS Mioveni, zălăuanul a fost îndrumat spre divizionara secundă. În Liga a IV-a, unde a apărat poarta echipei CS Mioveni II, Gudea a avut adversari cu nume, precum Adrian Neaga, Sorin Paraschiv sau Petre Marin, care jucau la AS Bascov. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite