VIDEO Sub privirile lui Marica, Messi şi Fabregas au mitraliat pe Getafe în Cupa Spaniei. Argentinianul a avut parte de o revenire de senzaţie, după accidentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

Cu Leo Messi revenit după accidentare, dar într-o formă de zile mari şi cu un Cesc Fabregas în zi de graţie, Barcelona s-a distrat cu echipa lui Marica, Getafe, în optimile Cupei Spaniei.

Barcelona a început meciul cu Getafe din optimile Cupei Spaniei fără Messi în teren. Fabregas a deschis balul la opt minute după fluierul de start, iar apele s-au liniştit pe "Camp Nou", în condiţiile în care oaspeţii au fost incapabili să pună în real pericol poarta catalană.

Repriza a doua nu s-a remarcat decât prin jocul combinativ al Barcelonei, ineficient până în minutul 61, când acelaşi Fabregas a obţinut un penalty, pe care tot el l-a transformat. Imediat după marcarea celui de-al doilea gol, toţi spectatorii de pe "Camp Nou" s-au ridicat în picioare pentru a aplauda intrarea în teren a lui Messi, revenit după o accidentare suferită la mijlocul lunii noiembrie, anul trecut.

Argentinianul nu a avut nevoie de multe minute pentru a-şi arăta clasa şi a punctat de două ori în finalul meciului, demonstrând încă o dată, pentru cine se mai îndoia, că nici măcar perioadele lungi de inactivitate nu-i pot anula calităţile native de golgeter.

La oaspeţi Marica s-a zbătut mult, dar nu a reuşit nimic notabil. Atacantul român a fost titular, dar a jucat până în minutul 77. Returul acestei optimi de finală este programat pe 16 ianuarie, dar Barcelona se poate considera de pe acum calificată în sferturile de finală ale Cupei Regelui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite