VIDEO Steaua încheie stagiul de la Marbella cu un egal. Roş-albaştrii rămân cu o victorie în meciurile amicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Steaua a a arătat ca o echipă obosită în ultimul amical al cantonamentului de la Marbella, nereuşind să impresioneze contra suedezilor de la Elfsborg. S-a terminat 0-0 şi roş-albaştrii încheie al doilea stagiu de pregătire din această iarnă doar cu o victorie.

Steliştii s-au zbătut mult în meciul cu Elfsborg, "coşmarul" dinamoviştilor din cupele europene, dar n-au reuşit prea multe faze notabile. Singurul stelist care a arătat poftă de joc a fost Cristi Tănase, el fiind, de altfel, omul cu ocaziile din echipa lui Reghe. Mijlocaşul stelist a ratat trei oportunităţi bune de a înscrie în prima parte a jocului, dar a fost inexact la finalizare. 

În mitanul secund, Steaua a arătat ca o echipă apatică, obosită, incapabilă să-şi mai creeze alte şanse de gol. Impresia generală la finalul celui de-al doilea cantonament al iernii a fost că steliştii sunt obosiţi, resimţind din plin programul încărcat din această iarnă. Singura victorie a roş-albaştrilor la Marbella a fost contra polonezilor de la Korona Kielce.

Steaua: Tătăruşanu - Râpă, Varela, Gardoş, Latovlevici - Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu, Cr. Tănase - Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

VIDEO Steaua - Elfsborg

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite