VIDEO Spectacol la Ovidiu: Rivaldo a dat lovitura de începere, Hagi a marcat un gol magnific. Craiova, prăbuşire totală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi
Ianis Hagi

În aşteptarea marelui meci de duminică, CFR Cluj - FCSB (ora 21.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV), Viitorul şi CS U Craiova au deschis etapa a 5-a din play-off.

Lovitura de începere a partidei a fost dată de legendarul Rivaldo, venit în România pentru a-şi vedea fiul, Rivaldinho, legitimat la Viitorul.

Iar Rivaldo a fost, cu siguranţă, inspirat când a ales să fie prezent la partida cu CS U Craiova. Asta deoarece, pe lângă faptul că a văzut o reuşită a fiului său, el a fost vizibil entuziasmat de eurogolul înscris de Ianis Hagi.

VEZI GOLUL MARCAT DE IANIS HAGI

Oltenii au deschis scorul în minutul 9 prin Bărbuţ, la o fază în care, totuşi, tuşierul ar fi trebuit să semnalizeze un ofsaid. Din fericire, eroarea s-a n-a viciat rezultatul final, deoarece Ianis Hagi a egalat cu o „bijuterie“ de gol (43), iar Rivaldinho a marcat golul victoriei Viitorul în minutul 57.

Rezultatul a scos Craiova definitiv din lupta pentru titlu şi, aproape sigur, Devis Mangia va părăsi echipa în vară. Oltenii n-au mai câştigat de la 15 martie, când au învins Sepsi, în deplasare, cu 1-0. Iată rezultatele înregistrate de atunci:

*FCSB - CS U Craiova 3-2 (Play-off)

*CS U Craiova - Viitorul 1-2 (Cupa României, semifinale, tur)

*CS U Craiova - CFR Cluj 0-0 (Play-off)

*Viitorul - CS U Craiova 2-1 (Play-off)

Play-off, etapa a 5-a

Sâmbătă

Viitorul - CS U Craiova 2-1

Duminică, ora 21.00

CFR Cluj - FCSB

Luni, ora 21.00

Sepsi - Astra

1. CFR Cluj 37 de puncte

2. FCSB 34p

3. CS U Craiova 30p

4. Viitorul 29p

5. Astra 21p

6. Sepsi 20p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite