VIDEO Senzaţie în Brazilia! Rivaldo şi fiul său, marcatori în acelaşi meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rivaldo şi fiul său, marcatori în acelaşi meci
Rivaldo şi fiul său, marcatori în acelaşi meci

Fostul campion mondial Rivaldo, care a revenit pe teren la 43 de ani, şi fiul său Rivaldinho (20 de ani, au marcat toate golurile echipei lor, Mogi Mirim, care a trecut, aseară, cu scorul de 3-1, de formaţia Macae, într-un meci din cadrul etapei a XIII-a a campionatului brazilian.

Rivaldinho a deschis scorul în mintul 3 şi tot el l-a ridicat la 3-0, în mintul 42. Tatăl său a marcat în mintul 17, din penalti, în timp ce oaspeţii au redus din diferenţă, în mintul 80. La 7 iulie, mijlocaşul Rivaldo, câştigător al Balonului de Aur în 1999, a revenit pe teren într-o partidă oficială la vârsta de 43 de ani, fiind titular în meciul în care gruparea al cărei preşedinte este, Mogi Mirim, a obţinut victoria, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Nautico, în liga a doua braziliană. Rivaldo evoluase ultima dată la 9 martie 2014, într-o partidă din campionatul Paulista.

După victoria de marţi, Mogi Mirim a părăsit ultimul loc, urcând pe poziţia a 18-a, cu zece puncte, într-o ligă de 20 de echipe, după 12 etape, a relatat Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite