VIDEO Scoruri identice în derby-urile din Ligue 1 şi Primera Division. Rezultatele tuturor meciurilor tari din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai spectaculoase derby-uri ale weekendului au avut loc în campionatele Franţei şi Spaniei. Ibrahimovic, Leo Messi şi Cristiano Ronaldo au fost din nou la întălţime, reuşind să marcheze golurile echipelor lor.

„El Classico” din Spania a ţinut microbiştii cu sufletul la gură până la finalul confruntării. Atât Real, cât şi Barca au oferit un fotbal frumos, care a încântat ochiul suporterilor. Cristiano Ronaldo a fost eroul madrilenilor, reuşind să marcheze o „dublă”, dar nici Leo Messi nu s-a lăsat mai prejos şi a marcat cele două goluri ale Barcelonei, ultimul din lovitură liberă executată impecabil.

Locul 1 este ocupat în continuare de Barcelona (19 puncte), urmată de Atletico Madrid (19 puncte, golaveraj mai slab). Real Madrid se află pe locul 5 cu 11 puncte acumulate în şapte etape.

Şi în Ligue 1 a fost sărbătoare, deoarece s-au întâlnit echipele de pe primele două locuri ale clasamentului, Marseille şi PSG. Derby-ul primei ligi franceze s-a încheiat nedecis, scor 2-2, Ibrahimovic de la oaspeţi şi Gignac de la gazde fiind eroi partidei. Ordinea în clasament după această confruntare a rămas aceeaşi, Marseille fiind în continuare pe locul 1 în clasament (19 puncte), urmată de PSG (16 puncte). Pe locul trei se află Lyon cu 15 puncte adunate în opt etape.

Iată şi celelalte rezultate din derby-urile care au avut loc în weekend:

Barcelona – Real Madrid 2-2 (Lionel Messi '31, '61 / Cristiano Ronaldo '23, '66)

Marseille – PSG 2-0 (Gignac '18, '32 / Ibrahimovic '23, '25)

Milan – Inter 0-1 (Walter Samuel '4)

Fenerbahce Istanbul – Beşiktaş 3-0 (Sow '13, Gonul '40, '59)

FC Porto – Sporting Lisabona 2-0 (Martinez '10, Rodriguez '83)

Spartak Moscova – CSKA Moscova 0-2 (Musa '15, Honda '52)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite