VIDEO Scene șocante, la US Open: Imaginile cu Kyrgios fac înconjurul lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E clar: dacă în circuitul ATP există un sportiv care are mare nevoie de consiliere psihologică, atunci acela e australianul Nick Kyrgios (27 de ani, 25 ATP).

Nick Kyrgios, scăpat de sub control. FOTO: Facebook
Nick Kyrgios, scăpat de sub control. FOTO: Facebook

În noaptea de marți spre miercuri, Kyrgios a pierdut duelul cu rusul Karen Khachanov (26 de ani, 31 ATP), la capătul unui meci în care ambii sportivi s-au luptat admirabil. Doar că, după 3 ore și 41 de minute, tabela a arătat 7-5, 4-6, 7-5, 6-7, 6-4 pentru Khachanov. Care a ajuns astfel, în premieră, în semifinalele US Open, acesta fiind și rezultatul său cel mai bun de până acum, la un Grand Slam.

Pentru Kyrgios, în schimb, a rămas dezamăgirea uriașă de a fi ratat un al doilea turneu major consecutiv cu un rezultat excelent. Pentru că Nick a atins finala de la Wimbledon 2022, pierdută în fața lui Novak Djokovici, iar acum, la New York, a sperat să avanseze, din nou, până în ultimul act. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, iar asta după un meci de cinci seturi, australianul, pur și simplu, a „turbat“ după eșecul cu Khachanov!

După ce jucătorii și-au dat mâna la fileu, Kyrgios și-a scos rachetele din sac și a început să le facă praf, în timp ce Khachanov saluta publicul pentru victoria obținută!

Căderea nervoasă a lui Kyrgios a fost filmată din tribune și imaginile fac înconjurul lumii. Cu siguranță, australianul va primi încă o amendă uriașă, după ce deja a adunat mai multe, pe parcursul US Open 2022, în valoare totală de 18.500 de dolari.

VEZI CRIZA DE NERVI A LUI NICK KYRGIOS

Kyrgios avusese mai multe crize de nervi și în timpul meciului, un exemplu clar fiind acest moment în care a dat cu racheta de pământ, după un retur trimis afară:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite