VIDEO Prima reacţie a lui Jürgen Klopp după ce a fost eliminat pentru că s-a răstit la arbitru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jürgen Klopp, un antrenor temperamental
Jürgen Klopp, un antrenor temperamental

Napoli a învins-o pe Borussia Dortmund cu 2-1, profitând şi de eliminarea portarului german. Şi antrenorul galben-negrilor a fost trimis la vestiare după golul lui Higuain.

„M-am comportat ca un idiot. Este vina mea, mi-am cerut scuze după meci. M-am lăsat dus de atmosfera jocului şi de emoţia momentului. Uneori, în astfel de circumstanţe, scoatem ce e mai rău din noi“, a declarat Jürgen Klopp potrivit „Marca“.

Higuain a deschis scorul în partida dintre Napoli şi Borussia Dortmund cu o lovitură de cap bine plasată. În acel moment, Subotici era pe marginea terenului, aşteptând să primească acceptul arbitrilor de a reveni pe teren. Antrenorul Borussiei, Klopp, a considerat că arbitri au greşit şi s-a îndreptat ameninţător spre arbitrul de rezervă. Fiind mai înalt decât acesta, Klopp l-a dominat pe portughezul Venancio Tome, care a fost nevoit să facă câţiva paşi înapoi din calea furiei lui Klopp.

Apoi, arbitrul de rezervă i-a comunicat lui Pedro Preoenca ce s-a întâmplat, iar Klopp a fost eliminat. El a urmărit restul partidei de la vestiare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite