VIDEO Petrolul leagă victoriile în Liga I. După succesul de la Galaţi, ploieştenii au învins acasă pe CSMS Iaşi cu 2-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul a învins pe teren propriu pe CSMS Iaşi cu scorul de 2-1 în etapa a 21-a din Liga I. Spectatorii prezenţi în tribune au avut parte de un meci spectaculos, toate cele trei goluri înscrise fiind adevărate capodopere.

CSMS Iaşi a venit la Ploieşti cu gândul să obţină puncte pentru a se salva de la retrogradare. De partea cealaltă, Petrolul avea nevoie de victorie pentru a se menţine pe poziţiile care dau dreptul de a juca în cupele europene. Spectatorii prezenţi în tribunele cochetei arene din Ploieşti au fost reduşi la tăcere în minutul 54, când atacantul Pătulea a profitat de o greşeală a defensivei gazdelor şi a şutat violent în vinclul porţii lui Bornescu.

La trei minute distanţă, moldovenii au marcat din nou, dar arbitrul a anulat golul pe motiv de offside. Egalarea a venit în minutul 62, când Hoban a trimis o minge bine plasat, care a poposit la colţul lung al porţii lui Irimia. Grozav a adus victoria Petrolului cu zece minute înainte de final, după o fază asemănătoare cu cea din care ploieştenii au restabilit egalitatea.

S-a terminat 2-1 pentru Petrolul, succes graţie căruia gazdele au urcat pe locul patru în clasamentul Ligii I. De partea cealaltă, CSMS Iaşi a rămas pe loc retrogradabil, dar are în continuare şanse pentru a evita matineul.

Petrolul Ploieşti: Bornescu - Alcenat, Geraldo, Yamissi, Guilherme - Hoban, Marinescu - Renan (Mojica '61), Sauvadet (Boudjemaa '46), Grozav (Cristescu '86) - Hamza. Antrenor: Cosmin Contra.

CSMS Iaşi: Irimia - Creţu, Avrămia, Tincu, Vladu - Milea - Ciucur (Onofraş '72), Moutinho (Herghelegiu '86), Cl. Tudor (Cl. Ionescu '82), Ţigănaşu - Pătulea. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Arbitri: Adrian Cojocaru (central); Valentin Avram şi Alexandru Cerei (asistenţi).

La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

VIDEO cu golurie marcate în meciul Petrolul - CSMS Iaşi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite