VIDEO Părerea specialistului: Mircea Lucescu a explicat de ce Steaua a ratat calificarea la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Am jucat ca niciodată, am pierdut ca întotdeaună“, e o vorbă a lui Ioan Becali care se potriveşte de minune modului în care roş-albaştrii au părăsit Liga Europa. „Il Luce“ spune că formaţia din Ghencea a plătit pentru o singură greşeală.

Steaua n-a pierdut în trei reprize din patru în faţa celor de la Chelsea, însă a fost eliminată din Liga Europa. Elevii lui Reghecampf au jucat curajos pe „Stamford Bridge“, au şi marcat, însă au părăsit terenul învinşi. 

Mircea Lucescu a văzut confruntarea de joi seară şi a explicat de ce londonezii au ajuns în următoarea fază a competiţiei.

„Am văzut meciul cu Chelsea. Steaua a făcut o partidă foarte bună, mai ales în prima repriză. Un singur lucru le-aş fi reproşat, la 1-1 ar fi trebuit să ţină de minge. Ar fi trebuit să construiască mai mult, să aibă mai multă posesie. Au încercat acelaşi tip de joc, de verticalizare şi presing avansat, care a avantajat echipa gazdă. Au pierdut din potenţialul lor. Dar Steaua a făcut o partidă foarte bună şi m-a impresionat. Nu era uşor în condiţiile în care se află Chelsea, care s-a bătut extraordinar pentru fiecare minge“, a spus Mircea Lucescu la Dolce Sport. 

VEZI GOLURILE MECIULUI CHELSEA - STEAUA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite