VIDEO Palma lui Raul: marginalizat la Sevilla, Rusescu a marcat un gol cu dedicaţie pentru antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De când a ajuns în La Liga, în vară, fostul atacant al Stelei n-a bifat decât un meci în campionatul spaniol. Nici în Europa nu i s-au dat prea multe şanse, nici măcar în meciurile fără miză. Joi seară, vârful de 25 de ani a profitat la maximum de minutele pe care le-a prins pe teren.

Raul Rusescu e aproape de o despărţire de Sevilla, existând şanse mari ca, în iarnă, el să fie împrumutat la un club, unde să aibă şanse să joace mai mult. Vârful român n-a fost pe placul tehnicianului Unai Emery la Sevilla, dovadă şi ultima decizie a antrenorului de 42 de ani.

Joi seară, Sevilla, deja sigură de calificare în următoarea fază a Ligii Europa, a jucat, în deplasare, la Freiburg. Chiar dacă era o partidă fără miză, Emery a refuzat să înceapă cu Rusescu. L-a introdus abia pe final, în minutul 73.

Totuşi, fostul stelist a profitat din plin de şansa care i s-a dat şi, în minutul 90+4, a ridicat scorul la 2-0 pentru echipa sa. A fost a treia reuşită a lui Rusescu în acest sezon de Liga Europa, după „dubla“ cu Mladost Podgorica în preliminarii.

CITEŞTE ŞI:

*Rusescu şi-a pus la respect antrenorul: ce a spus tehnicianul Sevillei despre jucătorul pe care l-a ignorat până acum

Sevilla a câştigat grupa H cu 12 puncte şi s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, alături de Slovan Liberesc (9 puncte). Freiburg (6 puncte) şi Estoril (3 puncte) au fost eliminate.

VEZI GOLUL LUI RUSESCU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite