Rusescu şi-a pus la respect antrenorul: ce a spus tehnicianul Sevillei despre jucătorul pe care l-a ignorat până acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unai Emery
Unai Emery

Golgheterul Ligii I din sezonul trecut a fost trecut pe linie moartă din momentul în care s-a transferat în Spania. În ciuda faptului că a bifat foarte puţine minute la Sevilla, atacantul de 25 de ani a ajuns la trei reuşite pentru andaluzi.

Raul Rusescu a spus că vrea doar să primească şanse pentru a arăta ce poate la Sevilla. Şanse nu prea a primit, în condiţiile în care a jucat doar o dată în campionat, o dată în Cupa Spaniei, având şi patru apariţii în Liga Europa. Pe scurt: şase meciuri şi trei goluri.

Ultima reuşită a venit, joi seară, atunci când, introdus pe teren în minutul 73, a ridicat scorul la 2-0 în partida cu Freiburg. După meci, fostul stelist l-a obligat pe antrenotul Unai Emery să-l numească printre remarcaţii jocului..

Ce a spus?

„Vrem competitivitate şi avem un lot mare la care să recurgem în Liga Europa şi în Cupa Spaniei. Avem nevoie de toţi jucătorii şi e adevărat că Rusescu a jucat mai puţin, dar el a intrat în dinamică. Sigur, cel care se bucură cel mai mult e el, dar ne bucurăm şi noi. Sperăm că lucrurile vor merge în continuare bine pentru cei care au jucat mai puţin. Raul (n.r. – Rusescu) a avut o prestaţie foarte bună, a fost implicat şi a făcut 20 de minute foarte bune. A evoluat bine şi a înscris. Toate acestea sunt benefice pentru echipă“, a declarat Unai Emery, potrivit Digi Sport.

CITEŞTE ŞI:

*VIDEO Palma lui Raul: marginalizat la Sevilla, Rusescu a marcat un gol cu dedicaţie pentru antrenor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite