VIDEO Olăroiu continuă operaţiunea „Furtună în deşert“. Cifre incredibile pentru cel mai bine cotat antrenor din zona Golfului Persic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Emirate, Oli a format o echipă care joacă peste nivelul campionatului, iar rezultatele confirmă acest lucru. Azi, Rădoi şi colegii săi au făcut o nouă demonstraţie de forţă.

Al-Ain a învins Al-Dhafra, în deplasare, scor 3-0. Ismail Ahmed (14, din pasa lui Radoi), Ali Al-Wehaibi (43) şi Alex Brosque (77) au marcat golurile unei victorii la scor.

Rezultatul de azi a prelungit un şir incredibil de invincibilitate pentru echipa pregătită de Cosmin Olăroiu. Ultima înfrângere a lui Al-Ain a venit în prima etapă de campionat, la 23 septembrie 2012!

De atunci, Rădoi şi colegii săi au bifat 23 de meciuri fără înfrângere în toate competiţiile, iar bilanţul lor vorbeşte de la sine: 19 victorii, 4 egaluri, 69 de goluri marcate, 15 primite.

Poate câştiga tot în acest sezon

Al-Ain e singura formaţie din Emirate care poate cuceri toate trofeele pe plan intern în acest sezon. Elevii lui Oli au câştigat deja Supercupa şi sunt în semifinalele competiţiilor KO: Cupa Emiratelor şi Cupa Preşedintelui.

În campionat, după victoria de azi, Al-Ain e pe primul loc cu 40 de puncte. Al-Jazira e pe locul doi cu 31 de puncte.

4

milioane de euro e salariul lui Cosmin Olăroiu la Al-Ain.

VEZI GOLURILE MECIULUI AL-DHAFRA – AL-AIN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite