VIDEO Gigi Becali s-a delectat cu „Barcelona arabă“. Prietenul Oli şi finul Rădoi i-au arătat ce înseamnă tiki taka orientală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a mai uita de meciul cu Ajax de joi, dar şi pentru a fi în siguranţă, înainte de anunţarea verdictului în dosarul sechestrării de persoane, care îl poate trimite la puşcărie pentru 11 ani, patronul Stelei a dat o fugă în Emiratele Arabe Unite.

La invitaţia lui Olăroiu şi Rădoi, Gigi Becali a bătut drumul până în zona Golfului Persic pentru a vedea un meci al celor de la Al-Ain. A fost prima prezenţă a patronului Stelei la un joc al lui Oli şi Rădoi, de când cei doi au mers în Asia, primul în 2007, iar mijlocaşul în 2009.

Le-a purtat noroc

Duminică, latifundiarul a avut ocazia să vadă echipa pe care jurnaliştii din zonă o numesc „Barcelona arabă“, datorită stilului de joc similar cu cel al catalanilor.

În urma cu două săptămâni, faza unui gol marcat de Al-Ain a făcut înconjurul lumii. Elevii lui Oli au înscris la capătul unei acţiuni în care absolut toţi fotbaliştii din echipă, inclusiv portarul, au atins cel puţin o dată balonul, fără ca adversarii să întrerupă şirul celor 19 pase! 

Cu Gigi Becali în tribune, Al-Ain a arătat acelaşi fotbal încântător şi a învins Bani Yas, scor 2-1, ajungând în semifinalele Cupei Preşedintelui. 

Trupa pregătită de Cosmin Olăroiu e singura din Emirate, care a rămas în cursă pentru a câştiga toate trofeele pe plan intern în acest sezon. Al-Ain a cucerit deja Supercupa, e lider în campionat cu nouă puncte avans faţă de locul doi, iar în competiţiile KO, Cupa Emiratelor şi Cupa Preşedintelui, se află în semifinale.

VEZI GOLURILE MECIULUI AL-AIN – BANI YAS

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite