VIDEO Momentul în care Sorana Cîrstea şi-a ieşit din fire şi a trântit tot ce a întâlnit în cale, după ce s-a certat cu arbitrul în meciul cu Sevastova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea FOTO captură Digisport
Sorana Cîrstea FOTO captură Digisport

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Miami, după ce a trecut în trei seturi de Anastasia Sevastova.

S-a întâmplat când jucătoarea noastră părea că deţine controlul setului secund. Ea îl câştigase pe primul cu 7-6 ţi în cel de-al doilea avea 3-1. Apoi însă, românca a pierdut cinci game-uri la rând, dar momentul psihologic s-a consumat la scorul de 3-3. Furioasă din cauza unor decizii pe care le-a considerat greşite din partea arbitrului de linie, Cîrstea a solicitat schimbarea acestuia. Refuzată de arbitrul de scaun, românca a luat foc şi, după minute bune în care, efectiv, a ţipat, a început să dea de pământ cu sticla ei de băutură energizantă!

După ce s-a ales şi cu un avertisment, Cîrstea a cedat complet, câştigând doar trei puncte în următoarele două game-uri. Sevastova a egalat scorul, luând setul doi cu 6-3.

Spre lauda ei, Cîrstea a depăşit momentul greu şi s-a distanţat la 3-0 şi 4-1 în decisiv. La 4-2, meciul s-a întrerupt câteva minute, din nou, din cauza ploii. La reluare, Sorana şi-a pierdut serviciul la zero! N-a intrat însă în panică şi, imediat, şi-a luat break-ul înapoi pentru 5-3, după care a încheiat meciul, impunându-se în decisiv cu 6-3. 

În turul următor, Sorana o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki, fost număr 1 mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite