VIDEO Momente dramatice cu Mihaela Buzărnescu! A izbucnit în plâns, Elina Svitolina a sărit să o ajute. Românca a ieşit de pe teren în scaunul cu rotile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Buzărnescu e la pământ. Arbitrul de scaun şi Elina Svitolina stau lângă ea
Mihaela Buzărnescu e la pământ. Arbitrul de scaun şi Elina Svitolina stau lângă ea

Mihaela Buzărnescu a întâlnit-o pe Elina Svitolina, locul 5 WTA, în turul doi de la Montreal. Meciul era în setul decisiv, când jucătoarea noastră a suferit o accidentare gravă.

Mihaela Buzărnescu a suferit o accidentare gravă în meciul cu Elina Svitolina din turul al doilea de la Montreal. Ea a rămas cu piciorul înfipt în pământ şi s-a prăbuşit de durere.

Buzărnescu a izbucnit în plâns şi a rămas întinsă pe teren până la venirea medicului. În tot acest timp, Elina Svitolina şi arbitrul de scaun s-au repezit să o ajute cu pungi de gheaţă şi prosoape.

După câteva minute de îngrijiri medicale, Buzărnescu a ieşit de pe teren într-un scaun cu rotile şi cu piciorul bandajat.  

În momentul în care Buzărnescu s-a accidentat, scorul era 6-3, 6-7, 4-3 pentru sportiva din Ucraina. Românca a abandonat jocul, iar Svitolina merge în optimi. 

Ben Rothenberg, jurnalist specializat pe tenis la New York Times, a scris pe reţelele de socializare că Mihaela Buzărnescu a suferit o entorsă la glezna dreaptă în meciul cu Elina Svitolina, din turul al doilea al Rogers Cup.

Până la accidentare, trebuie menţionat că Buzărnescu a revenit în tie-breakul setului doi de la 2-5. În decisiv, Buzărnescu a condus cu 3-0 la gameuri, iar Svitolina a fost cea care a întors scorul. 

VIDEO Momentul accidentării teribile

VIDEO Câteva faze din meci, până la accidentare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite