VIDEO Moment incredibil la meciul Rapidului cu CSU Craiova. Un copil i-a cerut tricoul lui Daniel Pancu, dar a fost refuzat: "Nu am decât unul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu FOTO Mediafax
Daniel Pancu FOTO Mediafax

Rapid şi-a asigurat calificarea în optimile Cupei Ligii, după ce a trecut cu 1-0 de CSU Craiova, datorită golului marcat de Ciolacu.

Rapid a învins cu 1-0 echipa CraiOlguţei şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Ligii (VEZI MAI JOS GOLUL). Echipa din Grant va juca sâmbătă împotriva Stelei, de la ora 21.00, meci care va avea loc în Giuleşti. 

Giuleştenii au fost susţinuţi masiv de suporteri, aproximativ 6.000 de fani asistând la meciul cu olteni. La final, un copil a intrat pe teren şi s-a dus glonţ spre Daniel Pancu, pe care l-a rugat să-i dea tricoul. "Nu pot, nu am decât un tricou", a fost răspunsul tragi-comic al atacantului.

La meci a asistat şi italianul Angelo Massone, dar şi Marius Şumudică, Vasile Maftei, Mircea Bornescu sau Alex Ioniţă II, jucătorul pentru care Astra trebuie să plătească 300.000 de euro Rapidului în maxim 5 zile.

Golul marcat de Ciolacu, după o gravă eroare a portarului sârb Brac

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite