VIDEO Mihai Stoica şi-a pus în cap ultraşii Stelei: „Din cauza ta nu mai vine lumea la stadion! Pleacă şi lasă-ne!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Noi luptăm pentru culori, nu pentru conducători!" a fost mesajul scandat de galeria Stelei la finalul confruntării cu Basel din Liga Campionilor în semn de protest la adresa lui Mihai Stoica, managerul echipei roş-albastre.

Supăraţi nevoie mare din cauză că echipa nu mai joacă nimic şi din cauză că trebuie să plătească bani mulţi pentru a vedea pe viu meciurile favoriţilor, suporterii Stelei l-au luat la ţintă pe managerul Mihai Stoica la finalul meciului cu Basel. Fanii i-au cerut oficialului stelist să mute echipa în Ghencea, acolo unde toată suflarea roş-albastră se simte cel mai bine.

"Voi jucaţi pe Naţional Arena ca să vă umpleţi de bani? Mută echipa în Ghencea, acolo e casa noastră! ", i-au cerut unii suporteri lui Stoica. 

"Din cauza ta nu mai vine lumea la stadion! Pleacă, lasă-ne! Asta e casa noastră" au strigat alţi fani ai Stelei, moment în care galeria de la Peluza Nord a scandat în cor: „Noi cântăm pentru culori, nu pentru conducători!"

Alţi suporteri au fost nemulţumiţi de jocul echipei şi au cerut oficialului stelist să aducă jucători noi. "Băi, aduceţi jucători de valoare că nu jucăm nimic! Unde sunt banii din Liga Campionilor, ce faceţi cu ei?" După aceste schimburi de replici, Mihai Stoica a fost somat de stewarzi să plece din zona galeriei steliste pentru a nu-i enerva şi mai tare pe ultraşi.

Steaua şi Basel s-a terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa a III-a a grupelor Ligii Campionilor.

VIDEO cu discuţia aprinsă dintre Mihai Stoica şi fanii Stelei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite