VIDEO Medvedev a continuat războiul cu spectatorii de la US Open. Cu ce ironii i-a  întărâtat jucătorul din Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniil Medvedev (5 ATP) a obţinut o nouă victorie la US Open, de data aceasta în faţa neamţului Dominik Koepfer (25 de ani, 118 ATP), scor 3-6, 6-3, 6-2, 7-6 (2), şi s-a calificat în sferturi.

Cu această ocazie, rusul în vîrstă de 23 de ani a ajuns la 10 victorii consecutive în circuit şi a bifat şi cea mai bună performanţă din carieră la un turneu de Mare Şlem.  

Singurul lucru care nu merge cum ar trebui este relaţia cu fanii din New York. Început la meciul din turul 3, conflictul cu spectatorii de la Flushing Meadow a continuat şi pe parcurul partidei cu Koepfer. Huiduit pe toată durata întâlniriii, condus cu set şi 2-0, rusul a revenit fantastic şi a închis partida după 2 ore şi 35 de minute.

În timpul interviului învingătorului acordat pe terenul de joc, Medvedev le-a bătut iar obrazul cu ironii suporterilor care l-au apostrofat: „Ce simt nevoia să vă spun este că astăzi eram condus cu 6-3 şi 2-0, iar înainte de meci durerile de la umăr m-au făcut să cred că nu voi putea juca şi am fost nevoit să iau foarte multe analgezice. Dar voi, pentru că aţi fost împotriva mea, mi-aţi dat din nou energia de care aveam nevoie să câştig. Mulţumesc! 

Medvedev va juca în sferturile de finală împotriva lui Stan Wawrinka. Elveţianul a profitat de abandonul liderului mondial Novak Djokovic, la scorul de 6-4, 7-5, 2-1.

Amendat cu 9.000 de dolari

Daniil Medvedev a fost sancţionat pentru comportamentul din partida câştigată în 4 seturi în faţa lui Feliciano Lopez în turul al treilea la US Open. Rusul a fost amendat cu 5.000 de dolari pentru conduită nesportivă şi cu alţi 4.000 de dolari pentru gesturi obscene.

Medvedev a avut mai multe răbufniri pe parcursul partidei - mai înâi a smuls un prosop din braţele unui copil de mingi şi l-a aruncat pe jos, primind un avertisment din partea arbitrului de scaun. Apoi a provocat un adevărat val de indignare în tribune după ce a arătat degetul mijlociu către public. Imaginea a fost difuzată pe ecranul gigantic al arenei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite