VIDEO Meci de box ca în vremurile bune: Tyson Fury şi Deontay Wilder au dat recital în LA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wilder şi Fury
Wilder şi Fury

Tyson Fury şi Deontay Wilder au oferit la Staples Center din Los Angeles o partidă de box spectaculoasă, încheiată cu un scor surprinzător.

Englezul Tyson Fury şi americanul Deontay Wilder au oferit un meci de categorie grea extrem de spectaculos, cu lovituri ca din tun, eschive şi reacţii pe măsură.

Meciul s-a închat la egalitate, după ce un arbitru l-a văzut câştigător pe Wilder, un altul pe Fury, iar un al treilea a împărţit punctele egal între cei doi.

Lennox Lewis cede că Fury merita victoria. „Tocmai l-am văzut pe Tyson revenind din depresie, droguri, doi ani de inactivitate şi o scădere drastică în greutate luptând mai bine decât campionul WBC. Pot doar să-mi imaginez cum va fi când va fi mai bine pregătit.“.

Wilder, care l-a trimis la podea pe Fury în runda a 12-a, crede că el merita victoria. Fury e de părere că va fi o rejucare. „Am oferit un meci grozav,improtant e că mergem acasă sănătoşi la familii. Cu siguranţă va fi un rematch pentru că suntem cei mai buni grei. Mai e unul Joshua, dar se poartă ca un pui de găină“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite