VIDEO Manchester United-Liverpool 3-0. Mata a marcat dintr-un ofsaid uriaş; „diavolii“, la al şaselea succes consecutiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rooney a deschis scorul pentru United contra lui Liverpool
Rooney a deschis scorul pentru United contra lui Liverpool

Manchester United a învins pe teren propriu, la scor de neprezentare, pe Liverpool, într-un meci din etapa a XVI-a a primei ligii engleze. Acesta este a şasea victorie consecutivă pentru gazde, care joacă din ce în ce mai bine cu Louis van Gaal antrenor.

Golurile gazdelor au fost marcate de Rooney în minutul 12, Juan Mata în minutul 40 şi Van Persie în minutul 71. Reuşita lui Mata, însă, a fost validată greşit de brigada de arbitrii, având în vedere că spaniolul se afla într-o poziţie evidentă de ofsaid la faza din care a majorat diferenţa pentru United.

Pentru Manchester acest succes a fost al şaselea consecutiv, semn că lucrurile încep să se mişte sub comanda lui Louis van Gaal, care a preluat banca lui United în luna iulie. Debutul tehnicianului la "diavoli" a fost dezastruos, echipa având sincope mari în primele luni de mandat ale olandezului.

Graţie succesului cu Liverpool, Manchester a urcat pe locul 3 în clasament, cu 31 de puncte din 16 meciuri, fiind la opt lungimi în spatele liderului Chelsea. În schimb, Liverpool se zbate la mijlocul clasamentului, fiind abia pe locul 9.

VIDEO United-Liverpool 3-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite