VIDEO „Măcel“ la Munchen: Bayern a arătat ce înseamnă să-ţi baţi adversarul la fundul gol. Defilare pentru Barça

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În meciul-tur, fotbaliştii lui Guardiola şi-au dat cu stângul în dreptul, au făcut gafe uriaşe şi au părăsit Porto învinşi cu 1-3. Şi au fost norocoşi! Scorul putea fi şi mai mare fără intervenţiile lui Neuer. La şapte zile distanţă, fotbalul ne-a arătat de ce e considerat sportul-rege.

La 15 aprilie, Porto învingea Bayern cu 3-1 în prima manşă din sferturile Ligii Campionilor. La 21 aprilie, în minutul 40 al meciului retur, tabela de marcaj arăta 5-0 pentru învinşii de acum o săptămână. Cam atât despre frumuseţea fotbalului.

Frumuseţe pentru nemţi şi pentru spectatorii neutri, fiindcă jucătorii lui Porto şi fanii lor au trăit o seară de coşmar. La cum s-a jucat în prima repriză, impresia a fost că nişte indivizi adunaţi de prin ligile inferioare din Portugalia au luat tricourile fotbaliştilor de Porto şi s-au prezentat la Munchen. Între minutele 14 şi 40, oaspeţii au fost, pur şi simplu, pulverizaţi.

Primele două goluri, înscrise de Alcantara (14) şi Boateng (22), au fost goluri ieftine, de parcă portughezii jucau într-o partidă amicală şi nu una în care miza era calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. Simţind miros de „sânge“, Bayern şi-a devorat „prada“ şi era calificată în minutul 27, când Lewandowski a făcut 3-0. Dezastrul pentru lusitani s-a întregit până la pauză, după ce Muller (36) şi acelaşi Lewandowski (40) au ridicat scorul la 5-0!

Şi, atenţie, Bayern nu i-a avut în teren pe Robben şi pe Ribery, amândoi indisponibili!

După pauză, nemţii au oprit motoarele, s-a jucat, oarecum, la trecerea timpului, iar pe fondul „adormirii“ lui Bayern, Porto a redus din diferenţă, prin Jackson Martinez (73). Pe final, Marcano a fost eliminat pentru un fault la Alcantara (87), iar lovitura liberă provocată de fundaşul portughezilor a fost transformată în gol de Xabi Alonso (88).

S-a terminat 6-1, iar Bayern s-a calificat pentru a 7-a oară consecutiv în semifinalele Ligii Campionilor.

Record pentru Bayern. Prima echipă care înscrie cinci goluri într-o repriză în Liga Campionilor

VEZI GOLURILE MECIULUI


Barcelona - PSG 2-0: calificarea, o formalitate

După 3-1, în tur, la Paris, Barcelona n-a avut nicio emoţie în privinţa accederii în careul de aşi al Ligii Campionilor. Neymar (14) a deschis scorul după o fază genială făcută de Iniesta şi o altă gafă comisă de un David Luiz ridicol, iar acelaşi Neymar a punctat şi în minutul 34 pentru o victorie facilă.

VEZI GOLURILE MECIULUI


Miercuri, vom afla numele celorlalte semifinaliste din Liga Campionilor, după partidele Real Madrid - Atletico Madrid (0-0 în tur) şi Monaco - Juventus (0-1 în tur). Tragerea la sorţi pentru stabilirea confruntărilor din semifinale va fi vineri, în timp ce ultimul act e programat pentru 6 iunie, la Berlin.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite