VIDEO Iordania-Uruguay 0-5. Sud-americanii au făcut spectacol cu asiaticii şi îşi pregătesc deja bagajele pentru Rio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suarez nu a marcat, dar a fost om de bază pentru Uruguay în deplasarea din Iordania
Suarez nu a marcat, dar a fost om de bază pentru Uruguay în deplasarea din Iordania

Iordania nu i-a putut ţine piept Uruguay-ului în manşa tur a barajului pentru calificarea la Cupa Mondială. Sud-americanii au câştigat net jocul din deplasare, scor 5-0 şi se pregătesc deja pentru participarea la turneul final

Naţionala sud-americană a fost prea puternică pentru modesta selecţionată a Iordaniei, pe care a învins-o categoric cu un neverosimil 5-0. Uruguay-ul a fost la cârma jocului din minutul 1 până la final, câştigând fiecare repriză a meciului tur din barajul pentru calificarea la Cupa Mondială 2014.

În prima parte, oaspeţii au punctat de două ori prin Pereira (22) şi Stuani (42). Repriza a doua a adus un galop de sănătate pentru uruguayeni, care au mai punctat de trei ori prin Lodeiro (69), Rodriguez (78) şi vedeta Edinson Cavani (90+2). La oaspeţi a evoluat şi fostul jucător al lui CFR Cluj, Alvaro Pereira, care a intrat în repriza secundă.

În urma acestui rezultat, pentru sud-americani partida retur este un simplu meci de antrenament, aceştia pregătindu-se deja pentru participarea la turneul final din Brazilia. Tot în barajul pentru Cupa Mondială se va mai disputa miercuri seara, de la ora 19.30, partida Mexic-Noua Zeelandă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite