VIDEO Ioan Becali: „În campionat, Dinamo are șansa porcului de Crăciun” 

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    Mediafax | Echipa lui Bonetti, criticată de Ioan Becali
Mediafax | Echipa lui Bonetti, criticată de Ioan Becali

Ioan Becali analizează situația lui Dinamo, despre care spune că are șanse mici la titlul din campionatul intern.

Un nou val de vorbe grele vine din partea lui Ioan Becali, care analizează situația actuală a echipei Dinamo.

Impresarul nu dă mari șanse echipei din Ștefan cel Mare în sezonul viitor: „În campionat, Dinamo are șansa porcului de Crăciun! Iar dacă va pierde Supercupa, atunci vor ieși la iveală mocnituri, pocnituri. Dac-o bat pe CFR, atunci Bonetti ar fi erou. Italianul e ieftin, d-aia îi place lui Badea”.

Becali trage un semnal de alarmă și în privința întârzierilor salariale: Dinamo n-a pierdut în 20 de ani un jucător liber, dar acum, dacă nu sunt plătiți, gata! De exemplu, Pulhac va pleca liber la vară.

Înfrângerile din stagiul de pregătire au creat tensiuni în atmosfera cu doar o săptămână înainte de Supercupa cu CFR Cluj. În urma unei declarații a lui Luchin, care comenta că echipa nu este obișnuită cu nou sistem de joc, 4-3-3, replica lui Bonetti nu a întârziat să apară: „Luchin trebuie să își vadă de joc, să fie exact și atent în apărare, apoi să vorbească despre sistemul echipei! Alte schimbări și critici le fac doar în vestiar.

Antrenorul roș-albilor a fost scurt și concis în declarațiile legate de încheierea stagiului de pregătire din această vară: „Acest turneu a fost și pentru a descoperi tinere talente, spre a le da o șansă, iar ceea ce am făcut bine și rău voi discuta cu jucătorii.„

Alte știri despre Dinamo:

Srgian Luchin infirmă speculațiile cum că ar fi certat cu antrenorul său: „Nu sunt conflictual, am o relație bună cu antrenorul, drept dovadă că sunt jucătorul cu cele mai multe minute în amicale. Nu mă deranjează sistemul de joc promovat de tehnician.

Marius Niculae (31) are toate șansele să plece de la Dinamo după Supercupa de sâmbătă. Printre opțiunile atacantului se numpără Al-Kuwait, Sivasspor (Turcia) sau Corboda (Spania).

Dinamo e aproape de finalizarea transferurilor Alvarez (32) și Herrera (23). Primul nu a confirmat încă transferul său în Ștefan Cel Mare, dar ar putea juca pentru roș-albi dacă acceptă salariul de 15.000 de euro pe lună. Cel de-al doilea, Herrera, vine să întărească defensiva dinamovistă, iar suma lui de transfer este 200.000 de euro.

Un alt posibil transfer pentru Dinamo ar fi bulgarul Galcev. Mijlocașul este așteptat să în București, având referințe foarte bune de la echipa sa de club, ȚSKA Sofia.

Sursă: GSP.


TENSIUNE la Supercupa! Bonetti vrea al doilea trofeu la Dinamo si s-a dus sa spioneze CFR-ul! Care e favorita: pe www.sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite