Barcelona, obligată să vină cu vedetele la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Barcelona a anunţat pe site-ul oficial al clubului amicalul cu Dinamo, care va avea loc pe data de 11 august, la Bucureşti, fanii dinamovişti au achiziţionat deja 15000 de bilete pentru această partidă. Clauzele contractuale ale acestui amical îi obligă pe catalani să-i aducă în România pe cei mai buni jucători, Messi, Xavi şi Iniesta. Deşi preţurile sunt destul de piperate, oportunitatea de a-i vedea pe viu pe cei mai buni fotbalişti ai lumii i-a determinat pe suporteri să scoată oricât din buzunar. 

Biletele au fost puse în vânzare imediat după ce catalanii au confirmat pe site-ul lor că partida va avea loc pe 11 august, la ora 20.15. Momentan, suporterii au posibilitatea de a achiziţiona tichete doar on line, de joi, 12 iulie, acestea urmând a fi puse în vânzare şi la casele de bilete de la National Arena.
Eforturile fanilor dinamovişti nu vor fi în zadar, deoarece în amical vor juca şi vedetele Messi, Iniesta sau Xavi, conform unor clauze contractuale stabilite între cele două grupări. Cu toate acestea, cei mai buni jucători ai Barcelonei nu vor evolua probabil tot meciul, aşa cum însuşi Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a recunoscut: „Eu am informaţii că vine Messi şi va juca cel puţin 70 de minute. Am informaţii de la Barcelona”, a spus Dragomir.
Pe lângă cei trei jucători menţionaţi mai sus, în teren vor mai fi Puyol, Dani Alves sau Cesc Fabregas, conform aceloraşi cauze contractuale, care menţionează că minim şapte din cei 11 titluari ai Barcelonei trebuie să fie în teren.

Lista preţurilor pentru tichetele de acces pe Arena Naţională

Dinamo a publicat imediat după confirmarea amicalului cu Barcelona lista preţurilor biletelor. Astfel, cel mai ieftin tichet costă 100 de lei, iar cel mai scump este 935 de lei, la lojă.
Iată lista completă a preţurilor:

Peluză, Inel 3 - 99 lei
Peluză, Inel 2 - 132 lei
Peluză, Inel 1 - 165 lei

Tribuna 1 si 2, Inel 3 - 253 lei
Tribuna 1 si 2, Inel 2 - 275 lei
Tribuna 1 si 2, Inel 1 - 297 lei

VIP 2 - 715 lei
VIP 1 - 935 lei

Barcelona, listă lungă de amicale

Pe lângă partida de pregătire pe care o va susţine la Bucureşti, împotriva lui Dinamo, Barcelona va mai juca şi alte amicale în această vară, înaintea debutului campionatului din Primera Division. Astfel, catalanii vor mai juca cu Hamburg pe 24 iulie, cu Espanyol Barcelona pe 31 iulie, cu PSG pe 4 august şi cu Manchester United pe 8 august.
Pe 11 august Barcelona vine la Bucureşti pentru a juca cu Dinamo, venirea catalanilor în România fiind cea de-a treia din istoria clubului spaniol. Gruparea blau-grana a mai jucat în ţara noastră în 1971 şi 1977, atunci când a jucat cu Steaua în cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite