VIDEO Imagini tulburătoare: Mircea Rednic a izbucnit în plâns după moartea lui Ionuţ Popa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic, copleşit de durere
Mircea Rednic, copleşit de durere

Tehnicianul celor de la Poli Iaşi, formaţie care, în trecut, a fost pregătită şi de cel care s-a stins astăzi, nu şi-a putut stăpâni lacrimile la întâlnirea cu jurnaliştii.

Poli Iaşi e într-o situaţie dezastruoasă, pe ultimul loc în play-out, şi tocmai a fost spulberată şi în turul semifinalelor Cupei României. Dacă n-a cedat, deocamdată, în faţa acestor probleme, în schimb, Mircea Rednic a fost doborât de vestea morţii lui Ionuţ Popa (67 de ani).

„Puriul“ a participat la o conferinţă pentru a prefaţa meciul de sâmbătă cu Chinda din campionat, însă, după ce a vorbit despre această întâlnire, a fost copleşit de emoţii, când a fost rugat să comenteze şi moartea fostului antrenor al Iaşiului.

Ce spus Mircea Rednic?

*Astăzi este o zi neagră şi tristă. Am pierdut un prieten, un om de fotbal, un om care în această perioadă, de când sunt la Iaşi, m-a susţinut. M-a sunat mereu după meciurile în care mi s-a strigat demisia şi m-a încurajat.

*Am vorbit cu el înainte să aibă stopul cardio-respirator, tot speram, am vorbit şi cu fata lui... Aveam încredere, m-am rugat la Dumnezeu ca el să revină. N-a mai revenit, Popică a plecat dintre noi. Cu regrete, pot să spun că este o zi tristă. Dumnezeu să-l odihnească, pentru că a fost un om bun, un om cu suflet mare. S-a implicat foarte mult ca om de fotbal, a fost apreciat şi respectat peste tot. Drum bun, Popică!

VEZI IMAGINILE CU MIRCEA REDNIC

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite