VIDEO Ianis Hagi, gest emoţionant: Ce a strigat după gol. Marele Gerrard l-a ridicat în slăvi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi şi-a dedicat golul tatălui său
Ianis Hagi şi-a dedicat golul tatălui său

Familia Hagi a trăit o seară splendidă: Gheorghe Hagi a primit cadoul perfect în ziua în care a împlinit 55 de ani, văzând cum fiul său a marcat în Rangers - Hibernian, scor 2-1, fiind cel mai bun de pe teren.

Ianis Hagi a avut de suportat o presiune uriaşă din cauza tatălui său şi, exact când acesta s-a hotărât să vorbească mai puţin, lăsându-şi fiul în prim-plan, mijlocaşul de 21 de ani a făcut un meci excelent.

La prima sa partidă ca titular la Rangers, Ianis Hagi a adus victoria formaţiei sale cu un gol superb, în minutul 84. 

Imediat după ce a ridicat scorul la 2-1, internaţionalul român s-a îndreptat spre o cameră aflată pe marginea gazonului şi a avut un mesaj pentru Gheorghe Hagi: „La mulţi ani, tata! Te iubesc!“.

        View this post on Instagram                   Happy Birthday Dad, I 💙 You 😘 __________________________________________ #rangersfc #SPFL #ScottishPremiership A post shared by Rangers Football Club (@rangersfc) on Feb 5, 2020 at 2:59pm PST

Încântat atât de victoria obţinută, cât şi de prestaţia jucătorului pe care l-a adus, săptămâna trecută, de la Genk, antrenorul Steven Gerrard şi-a lăudat noul elev.

„Hagi a jucat bine şi merită toate laudele. Sunt mulţumit de cum a jucat în repriza secundă. A avut caracter şi personalitate. A avut curaj să dribleze şi să ceară mingea în multe situaţii. E un jucător inteligent şi, dacă aşa evoluează la început, abia aştept să-l văd când îşi va îmbunătăţi jocul“, a spus tehnicianul celor de la Rangers.

VEZI GOLUL LUI IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite