VIDEO Haos în Cupa Angliei. Suporterii au invadat terenul după meciul Aston Villa - West Bromwich Albion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aston Villa şi-a asigurat prezenţa în semifinalele Cupei Angliei, după ce a învins West Bromwich Albion, sâmbătă, cu 2-0. Aproape de finalul partidei s-a creat degringoladă, suporterii intrând în număr mare pe teren.

Oamenii, probabil susţinători ai echipei Aston Villa, au intrat spre sfârşitul meciului pe gazon, arbitrul întrerupând partida pentru câteva momente. După reluarea jocului şi scurgerea ultimelor minute regulamentare, suporterii au invadat din nou terenul de joc.

Mijlocaşul lui Astona Villa, Fabian Delph, a comentat episodul pentru presa engleză: „Cineva mi-a luat banderola, altcineva gheata stângă. Înţeleg entuziasmul fanilor după un astfel de rezultat, dar a fost periculos. Oamenii încercau să mă sărute şi mă muşcau. A fost groaznic“.

De altfel, un reprezentat al poliţiei din Birmingham a declarat că au fost arestate mai multe persoane după cele întâmplate: „Am desfăşurat o operaţiune vastă cu ocazia meciului de sâmbătă seară din Cupa Angliei, pentru a ne asigura că suporterii se pot bucura de meci într-un mediu sigur. Pe parcursul operaţiunii 17 bărbaţi au fost arestaţi. (...) Vom ajuta federaţia de fotbal să identifice persoanele implicate în invadarea terenului la finalul meciului“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite