VIDEO Halep, suferinţă uriaşă: Simona a pierdut în faţa fanului ei numărul 1 care a devenit celebru în lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) a cedat fizic, după cel de al 9-lea meci disputat în ultimele 13 zile, chiar dacă a fost susţinută frenetic din tribune.

Simona Halep a părăsit Dubai Tennis Championship în sferturi, după o partidă de mare luptă cu Belinda Bencic (45 WTA). Pe durata meciului, canalul de Twitter al celor de la WTA a furnizat pe bandă imagini de la un duel palpitant.

La un moment dat, a apărut şi un video clip cu Cristina Frangulea, probabil, cea mai înfocată susţinătoare a Simonei Halep din lume! Femeia, în vârsta de 43 de ani, absolvenţă de ANEFS, a devenit cunoscută în 2015, atunci când s-a manifestat energic la fiecare meci jucat de Halep la Dubai!

Din păcate pentru ea, atunci a ratat fix finala câştigată cu Pliskova, întrucât îşi rezervase biletele de avion încă din luna octombrie, neştiind că vacanţa ei din Dubai va coincide cu turneul WTA la care s-a înscris şi Halep.

Acum, la patru ani distanţă, Cristina, care în Bucureşti se ocupă cu organizarea de evenimente, a revenit la Dubai şi a încurajat-o din răsputeri pe Simona. Din păcate pentru ea, Bencic a eliminat-o pe Halep, însă, din nou, au devenit virale imaginile cu suporterul ei numărul 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite