VIDEO Gimnastă dublu medaliată la Olimpiadă, vedeta unui pictorial sexy în care arată tot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Jocurile Olimpice de la Rio, Raisman a câştigat aurul pe echipe şi argintul la individual compus. Este pregătită de un român şi nu s-a sfiit să execute exerciţii de gimnastică complet goală.

Aly Raisman este una dintre vedetele lotului SUA, câştigătoare a medaliei de aur cu echipa naţională şi a argintului la individual compus, după Simone Biles. De îndată ce a luat aurul pe echipe, ea i-a aşezat medalia de gât lui Mihai Brestyan, românul care a descoperit-o şi a format-o. “Antrenorii nu primesc medalii. Măcar atât puteam să fac şi eu”, a spus Raisman.


Alexandra “Aly” Raisman a fost căpitanul echipei SUA la Jocurile Olimpice de la Londra, când americancele au luat aurul pe echipe, performanţă repetată la Rio. Chiar dacă vedeta lotului este acum Simone Biles, Aly Raisman o secondează cu succes, fiind, la 22 de ani, cea mai vârstnică gimnastă din echipă.


Raisman e o adevărată vedetă în SUA. A participat la o ediţie a emisiunii Dancing with the stars, iar în 2015 a apărut într-o ediţie a revistei ESPN – The Magazine Body Issue. Sportivii sunt protagoniştii unor pictoriale nud, dar fără a lăsa părţile intime la vedere.

Simone Biles, colega lui Raisman, e îndrăgostită de un actor celebru


Ea a povestit mai târziu această experienţă:  “Eşti complet nud, nimic nu te acoperă. E unul dintre acele lucruri pe care ori le faci până la capăt, ori mergi acasă. M-au însoţit mama, sora şi o mătuşă, iar în cameră cred că erau la un moment dat peste 23 de persoane. Cu toate acestea, nu m-am simţit niciodată atât de încrezătoare".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite