JO 2016. Fenomenul Simone Biles câştigă a treia medalie de aur. Gimnasta de 1,44 metri e îndrăgostită de un actor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simone Biles FOTO Twitter
Simone Biles FOTO Twitter

Simone Biles a câştigat medalia de aur la sărituri, după ce a încheiat pe aceeaşi pozţie la individual compus şi pe echipe,

La 19 ani, Simone Biles e un adevărat fenomen. Gimnasta americană de 1,44 metri a câştigat aurul pe echipe, la individual compus, la sărituri şi vizeaza aceeaşi clasare în finalele de la bârnă şi la sol. 

În concursul de sărituri, Simone Biles a cucerit medalia de aur cu o medie a celor două sărituri de 15,966, iar pe podium a fost urmată de Maria Paseka (Rusia, 15,253) şi de Giulia Steingruber (Elveţia, 15,216).

Oksana Şuşovitina (Uzbekistan) s-a clasat pe locul 7 (14,833) , sportiva de 41 de ani participând la cea de-a şaptea ediţie a JO, un nou record de participări consecutive, ea fiind şi cea mai în vârstă gimnastă în activitate.

Revenind la Biles, ea a mărturisit în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres că este îndrăgostită de actorul american Zac Efron. Simone a efectuat un exerciţiu la bârnă în platoul emisiunii, a spus că se antrenează 32 de ore pe săptămână şi că urcă în fiecare zi pe o frânghie doar cu ajutorul mâinilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite