VIDEO Gestul care l-a costat pe Ronaldo mai mult decât eliminarea din meciul cu Bilbao. Câte etape de suspendare a încasat portughezul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veste proastă pentru Ronaldo, chiar de ziua lui, şi lovitură pentru Real Madrid, care va evolua în următoarele partide fără cel mai important jucător al său. Extrema portugheză a fost eliminată direct, în partida cu Bilbao (1-1) , după ce l-a lovit pe Gurpegui, dar a fost sancţionat dur şi pentru gesturile la adresa celui de-al patrulea arbitru.

Comisia de Disciplină a ligii spaniole i-a dat portughezului o suspendare de trei etape.

O etapă a fost încasată de către Ronaldo pentru lovirea lui Gurpegui, dar mai rău a fost penalizat pentru gestul făcut la adresa celui de-al patrulea oficial. 

În momentul ieşirii de pe arena San Mames, când a fost eliminat, în minutul 75, Ronaldo şi-a bătut obrazul spre arbitrul de rezervă, gest pentru care a primit încă două etape de suspendare. 

A fost al patrulea roşu văzut de Ronaldo la Real, primul după cel din finala Cupei Spaniei, din mai 2013. 

Ronaldo va absenta astfel în următoarele trei partide ale "galacticilor", cu Villarreal, Elche şi Geatfe, în campionat, dar va evolua diseară contra celor de la Atletico, în prima manşă a semifialelor Cupei Regelui.

Real poate depune apel în următoarele zile la această decizie. 

Eliminarea lui Ronaldo

Vezi aici imaginile cu gestul făcut după eliminare

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite