VIDEO Gest de suflet al dinamoviştilor: Ionel Dănciulescu a vizitat un suporter paralizat de trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănciulescu şi suporterul lui Dinamo FOTO fcdinamo.ro
Dănciulescu şi suporterul lui Dinamo FOTO fcdinamo.ro

Ionel Dănciulescu a mers la Spitalul Orăşenesc din Videle pentru a-l încuraja şi a-i oferi câteva cadouri unui fan dinamovist care şi-a fracturat coloana.

Nefericitul eveniment din viaţa lui Costi Marin s-a petrecut în urmă cu trei ani. El a mers cu prietenii la balta de lângă pădurea oraşului Videle pentru a se răcori, însă în urma unei sărituri în apă şi-a fracturat coloana şi a rămas paralizat. Când a aflat vestea, tatăl său a suferit un atac cerebral şi a murit. Costi Marin a fost părăsit şi de soţie, care a plecat împreună cu băieţelul lor de trei ani.

Acum, Costi e internat la Spitalul Orăşenesc din Videle, fiind sprijinit doar de preotul Marian din Videle. Ieri, suporterul lui Dinamo a fost vizitat de Ionel Dănciulescu. Acesta i-a adus o plasă de cadouri, a stat de vorbă cu el, iar firma Otto Curier i-a oferit 2000 de lei. 

COSTI MARIN: „Nu pot descrie în cuvinte ceea ce am simţit atunci când l-am văzut pe Ionel Dănciulescu în faţa mea. Am simţit o emoţie foarte mare, o bucurie imensă. Este cea mai frumoasă zi din viaţa mea, cu siguranţă. Îi transmit lui Dănciulescu să fie alături de echipă, să nu renunţe niciodată şi să susţină echipa în continuare aşa cum a făcut-o şi ca jucător. Îi transmit echipei Dinamo să nu se dea bătută niciodată, să lupte în continuare şi, oricât de greu ar fi, să nu renunţe niciodată. Să luptăm până la moarte! Vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut pentru mine şi pentru faptul că sunteţi alături de mine. Cu prima ocazie voi fi pe stadion. Vreau să susţin echipa aşa cum o făceam odinioară. Cât despre starea mea de sănătate vreau să vă spun că am fost într-o stare deplorabilă, nu aveam nicio şansă să supravieţuiesc. Dar, încetul cu încetul, mi-am revenit însă nu ştiu cum s-a întâmplat acest lucru pentru că doctorii nu-mi dădeau nicio şansă. Faptul că trăiesc este o minune!

Pentru cei care vor să-l ajute pe Constantin Marin, acestea sunt datele

CONSTANTIN MARIN
Raiffeisen Bank, Agenţia Videle
RO67RZBR0000060013762614 (lei)
Cod SWIFT: RZBRROBU

Mai multe despre această poveste, puteţi găsi AICI

Danciulescu FOTO FCdinamo.ro
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite