Fratele fotbalistului dezvăluie: „Gabi Tamaş nu mai are încredere în oameni, s-a închis în el, s-a izolat!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Tamaş Foto Mediafax
Gabriel Tamaş Foto Mediafax

Robert, fratele lui Gabi Tamaş, dezvăluie motivul pentru care fotbalistul a fost de negăsit în ultima perioadă. Fundaşul a rămas fără echipă după ce a fost dat afară de la CFR.

Internaţionalul român Gabi Tamaş s-a „evaporat”. După episodul de la Cluj, când a fost dat afară după doar şase zile, ca urmare a unei escapade nocturne, prietenii nu au mai dat de el.
„Nu mai ştie nimeni nimic de Tamaş din octombrie”, au mărturisit oameni din lumea fotbalului. Alţii au lansat o ipoteză-şoc: Tamaş ar urma un tratament la o clinică de dezalcoolizare.

Robert Tamaş este fratele mai mare al fotbalistului. Inspector la Poliţia din Poiana Braşov, cu doi ani mai în vârstă decât Gabi, Robert a povestit pentru Click! cum a trecut fratele său peste perioada deloc fastă. „Lumea l-a catalogat drept beţiv, desi puţini îl cunosc într-adevăr. Nu este uşor să vezi cum toţi te critică şi dau în tine, deşi poate nu au motiv întotdeauna. Gabi a preferat să se închidă in el... Să se izoleze, dacă se poate spune aşa, alături de familie şi prietenii foarte apropiaţi! Gabi nu mai are încredere în oameni, a fost dezamăgit de foarte mulţi”, a explicat Robert. Apoi, fratele internaţionalului român a contimuat: „Este o perioadă în care nu a vrut să apară cu nimic. A stat alături de soţie, copil şi de familie. Acum este foarte atent cu viaţa lui, se pregăteşte zilnic, aleargă singur, merge la sală şi trage tare pentru că vrea să dovedească tuturor că nu e un fotbalist terminat şi că mai are multe de spus în sport”.

Va pleca din ţară

Tamaş se pregăteşte să semneze cu o nouă echipă. „Patru-cinci ani va putea juca fără probleme la nivel înalt. Cei care îl cunosc bine ştiu că nu spun prostii şi că Gabi are o capacitate senzaţională de a reveni după momente mai proaste. Ştiu că impresarul lui este în negocieri cu mai multe cluburi şi, cât de curând, se va decide asupra uneia dintre oferte”, a mai precizat fratele fotbalistului.


Aici s-a refugiat Tamaş

casa tamas

Tamaş locuieşte la Braşov într-o casă cu etaj şi mansardă dintr-un cartier liniştit al oraşului. Amplasată într-o zonă numai de vile, această locuinţă este locul unde internaţionalul român şi-a găsit liniştea după declanşarea ultimului scandal, având alături doar familia. 

Robert, fratele lui Gabi Tamaş

frate Tamaş
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite