VIDEO Fotbalistul român s-a născut obosit: Ce a putut să zică puştiul Patrick Petre după meciul cu FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florentin Petre n-a fost cel mai talentat fotbalist pe care l-a avut Dinamo, însă suporterii îl ţin minte şi acum datorită efortului uriaş pe care îl depunea meci de meci. Din păcate, ca mulţi alţi jucători din noua generaţie, fiul său n-are această calitate.

Fotbalul românesc e la ani-lumină distanţă de ce se joacă la nivel înalt din mai multe puncte de vedere printre care şi pregătirea fizică.

Prin minutul 75 al meciului tur dintre FCSB şi Lazio, Dragos Nedelcu a căzut ca secerat, acuzând crampe musculare, deşi are doar 20 de ani. E un epsiod elocvent care arată de ce mulţi români, în momentul în care prind un transfer la o formaţie din Occident, au nevoie de aproape jumătate de an pentru a ajunge la nivelul noilor colegi din punct de vedere fizic.

Un alt episod care a demonstrat cât de prost pregătiţi sunt jucătorii din Liga I a venit, duminică, în partida FCSB – Sepsi. În prima repriză, Patrick Petre (20 de ani) a scăpat spre poarta adversă, însă a avut un şut slab cu care nu l-a deranjat pe Andrei Vlad. Petre a şi fost schimbat, în debutul părţii secunde, în minutul 54, de antrenorul Eugen Neagoe. La finalul meciului, puştiul a oferit o explicaţie şocantă pentru ratarea sa din prima repriză.

Ce a spus?

*Până am ajuns acolo (n.r. – în careul advers), eram obosit deja, pentru că plecasem de la mine din careu. Sigur, asta nu e o scuză, trebuia să marchez.

VEZI FAZA CU RATAREA LUI PATRICK PETRE

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite