Dovadă că şi ruşii pot fi prostiţi: Cum a fost prezentat Gabi Enache, jucătorul aruncat de FCSB, în presa locală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Talentul unui impresar constă, de multe ori, în capacitatea sa de a-şi „vopsi“ jucătorul aflat sub contract. Anamaria Prodan a reuşit să facă exact asta cu Gabi Enache.

Probabil, suporterii FCSB au răsuflat uşuraţi în momentul în care au citit ştirea potrivit căreia Gabi Enache şi-a reziliat contractul cu formaţia bucureşteană.

Ultima apariţie a fotbalistului de 27 de ani în tricoul roş-albastru a fost în derby-ul cu Dinamo, scor 2-2, meci în care Enache a ratat o ocazie monumentală, în minutul 1, cu toată poarta în faţă! După despărţirea de FCSB, Enache şi-a pus evoluţiile slabe pe seama faptului că a fost folosit fundaş dreapta şi nu mijlocaş dreapta. „Eu la Astra am dat goluri şi pase de gol ca mijlocaş“, a explicat fostul internaţiona.

Nu e clar însă cum stă în picioare explicaţia lui Enache din moment ce, atât la FCSB, cât şi la naţională, el a fost autorul unor ratări uriaşe din poziţii în care era mai greu să nu dai gol!

Cert e că fostul jucător al FCSB a stat liber de contract doar câteva ore, înainte de a ajunge la o înţelegere cu Rubin Kazan, ocupanta locului 11 din 16 în prima ligă din Rusia. Iar potrivit Digi Sport, jurnaliştii de la sport.business-gazeta.ru i-au făcut o descriere incredibilă românului.

Ce au scris?

*Rubin Kazan n-a mai avut de mult timp un asemenea jucător. Enache e capabil să alerge dintr-o parte în cealaltă a terenului fără probleme şi poate face banda atât in defensivă cât şi în atac. 

*Prin venirea lui Enache, am adus un jucător ce seamană cu Dani Carvajal de la Real Madrid. La fel de puternic si de neclintit.

*Enache nu va avea multă concurenţă în partea dreaptă a defensivei. Oleg Kuzmin va implini 37 de ani în câteva luni, astfel ca Enache va fi titular si va rezolva o mare problemă în echipă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite