VIDEO Filmul cumplit al accidentului care l-a ucis pe pilotul de Formula 2: Tragedia s-a produs în doar 11 secunde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lumea sportului a fost şocată, în weekend, după ce pilotul de 22 de ani al echipei Arden, Anthoine Hubert, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident teribil la la Spa-Francorchamps.

Automobilismul rămâne un sport spectaculos, însă extrem de periculos! Adevărul e că, la fiecare cursă, un pilot îşi pune viaţa în risc. Exemplele sunt multiple şi e suficient să amintim de cazuri celebre în care au fost implicaţi nume uriaşe din acest sport, precum Ayrton Senna sau Alex Zanardi.

Sâmbătă, un nou accident groaznic s-a încheiat cu decesul unui pilot, unul foarte tânăr, de doar 22 de ani. La Spa-Francorchamps, dezastrul a început pe urcarea Eau-Rouge-Raidillon, unde piloţii de Formula 2 depăşesc viteza de 250 de kilometri pe oră. Acolo, fiul lui Jean Alesi, Giuliano, de la echipa Trident, a început să scape de sub control monopostul său, din cauza unei pene de cauciuc.

Au urmat 11 secunde groaznice în care ecuadorianul Juan Manuel Correa de la Sauber Junior n-a putut să evite impactul cu monopostul lui Hubert. 

Coliziunea dintre maşina Sauber şi monopostul Arden avea să ducă la decesul lui Hubert. La rândul lui, Correa s-a ales cu ambele picioare fracturate. Ecuadorianul a fost operat şi e în stare stabilă, la spitalul din Liege, unde a fost transferat cu elicopterul.

Cotidianul Marca a prezentat o înregistare video cu explicaţii ale accidentului din Formula 2, care a avut loc sâmbătă:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite