VIDEO Fanii lui Villareal au aruncat cu o banană spre Dani Alves. Reacţia neaşteptată a fundaşului brazilian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alves a mâncat o banană în timpul meciului cu Villareal FOTO Reuters
Alves a mâncat o banană în timpul meciului cu Villareal FOTO Reuters

Dani Alves a fost ţinta atacurilor rasiste ale fanilor lui Villareal în timpul partidei cu Barcelona, din Primera Division, însă fundaşul brazilian a găsit metoda perfectă pentru a face haz de gestul suporterilor gazdelor.

În timpul meciului pe care Barcelona l-a câştigat cu 3-2 pe terenul lui Villareal s-a petrecut un moment mai puţin obişnuit pe un stadion de fotbal. La un corner al Barcelonei, executat de Dani Alves, fanii gazdelor au aruncat cu o banană pe teren, un gest rasist faţă de fundaşul brazilian al catalanilor. Doar că Alves a reacţionat exemplar, spre surprinderea suporterilor lui Villareal. Brazilianul a luat banana de pe jos, a desfăcut-o şi a început să mănânce din ea.

După acest moment amuzant, Alves a executat cornerul cu gura plină. 

Dani Alves este ambasador al UEFA împotriva rasismului. Înainte de fiecare partidă din Liga Campionilor, forul condus de Michel Platini difuzează un spot publicitar împotriva rasismului, în care actorii principali sunt mai mulţi fotbalişti celebri, între care şi fundaşul Barcelonei atacat cu banane de fanii lui Villareal.

Reacţia lui Dani Alves când fanii lui Villareal au aruncat cu o banană spre el

Citeşte şi:

Gestul de rasism al unui spectator, care i-a aruncat lui Dani Alves o banană, a dat naştere unei campanii de antirasism  Meciul pe care FC Barcelona l-a câştigat cu 3-2 împotriva celor de la Villareal, în deplasare, a avut un episod controversat, nu din punct de vedere fotbalistic, ci al publicului: un spectator i-a aruncat lui Dani Alves o banană, gest considerat rasist şi ofensator pentru originea fotbalistului, născut în Brazilia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite