VIDEO Emoționant! Ploaie de jucării la Cupa României la baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 2000 de jucării de pluș au fost aruncate în teren de către fanii prezenți în Sala Sporturilor Târgu Mureș, înaintea celei de-a doua semifinale a Cupei României dintre BC Mureș și Gaz Metan Mediaș, ele urmând să ajungă la mai multe centre pentru copiii instituționalizați.

Să vezi sute și sute de oameni cărând cu ei câte o jucărie de pluș, mai mare sau mai mică, la un meci de baschet, poate părea un lucru curios. Se întâmpla joi seară, înaintea meciurilor din semifinalele Cupei României la baschet masculin.

Vezi o spectaculoasă Galerie Foto din prima zi a turneului

Explicația avea să vină înaintea partidei pe care echipa gazdă, BC Mureș l-a disputat cu Gaz Metan Mediaș. La un îndemn al crainicului, toți fanii prezenți în "Junglă", așa cum este supranumită arena mureșeană, au aruncat jucăriile în teren, într-un moment de solidaritate poate unic la un eveniment sportiv din România ultimilor ani. Emoționant!

La rândul lor, jucătorii, care au intrat în arenă asemenea echipelor de fotbal, însoțiți de puștii unei secții de baby-baschet a clubului mureșean, au contribuit la efortul spectatorilor cu câte o jucărie. Toate acestea vor fi distribuite de către Asociația pentru Protecția Copilului Târgu Mureș către mai multe centre unde se află copii instituționalizați.

În meciul ce a urmat Gaz Metan Mediaș a învins BC Mureș cu 100-88 și va juca finala Cupei României cu Steaua Turabo, care a trecut în primul meci al zilei de joi de Asesoft Ploiești cu 70-65.

Vezi imagini video:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite