VIDEO Egal convenabil pentru Juventus pe Olimpico. Roma a irosit prilejul de a se apropia de liderul din Serie A

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele două clasate din Serie A, AS Roma şi Juventus Torino, au încheiat la egalitate derby-ul etapei în Italia, 1-1 pe Olimpico. Rezultatul nu convine deloc Romei, care rămâne la nouă puncte în spatele liderului din Italia.

Partida AS Roma- Juventus nu a arătat ca un adevărat derby, mai ales în prima repriză, când ocaziile au lipsit cu desăvârire la cele două porţi. 

În partea secundă, ritmul meciului a devenit mai alert. Mai întâi, Roma a rămas în inferioritate, deoarece Torosidis a fost eliminat pentru cumul de galbene. Din lovitura liberă acordată, Juventus a deschis scorul prin Carlos Tevez, care a executat impecabil, fără sperenţă pentru portarul Romei. Presiunea gazdelor s-a înteţit ulterior la poarta lui Buffon, iar golul egalizator a căzut în minutul 78, fiind marcat de Keita. 

S-a terminat 1-1, un rezultat care o menţine pe Juventus la nouă puncte distanţă de rivalii de la Roma. În acest moment, Juventus este pe primul loc cu 58 puncte, Roma este pe locul secund cu 49 de puncte, iar Napoli ocupă locul trei, cu 45 de puncte.

VIDEO Roma- Juventus 1-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite