VIDEO Dramă pe „Teatrul Viselor“: Liverpool a dat de pământ cu United într-un meci cu trei penalty-uri şi o eliminare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu trei zile înainte de returul de totul sau nimic cu Olympiakos, în optimile Ligii Campionilor, Manchester a suferit eşec ruşinos pe teren propriu, sub privirile îngrozite ale lui Alex Ferguson.

Cu David Moyes pe bancă, cei de la Manchester United îşi pot schimba porecla din „diavolii roşii“ în „loserii roşii“. Din postura de campioana Angliei, echipa a fost eliminată din Cupa Ligii şi din Cupa Angliei, iar în Premier League ocupă abia locul 7, fiind la 18 puncte de lider!

Duminică, Vidici şi compania au continuat seria rezultatelor dezastruoase din actuala stagiune: 0-3, acasă, cu Liverpool! A fost doar pentru a doua oară după anul 2000, când „cormoranii“ s-au impus pe „Teatrul Viselor“.

Trei lovituri de la 11 metri pentru Liverpool

Echipa pregătită de Brendan Rogers a deschis scorul din penalty, prin Gerard (34), după ce Rafael a comis un henţ intenţionat în careu. Brazilianul ar fi trebuit să vadă chiar al doilea „galben“ şi să fie eliminat, dar centralul Clattenburg a fost îngăduitor cu United. 

La câteva secunde după reluare, Evans a provocat alt penalty, în stilul său rudimentar, iar Gerrard a făcut 2-0 (46). La acest scor, Manchester, cu Van Persie şi Rooney invizibili, a atacat haotic şi ar fi trebuit să primească un penalty la un henţ în careu, dar Clattenburg a închis ochii. 

Centralul a făcut totuşi un hattrick al penalty-urilor acordate, arătând spre punctul cu var pentru un fault inexistent în careul lui United. Eroarea arbitrului n-a contat însă, fiindcă Gerard a trimis în bară (78). 

Gazdele au terminat jocul în zece, Vidici fiind eliminat, iar United a luat şi golul trei sub privirile îngrozite ale lui Alex Ferguson, aflat în tribune, după ce Suarez l-a învins şi el pe De Gea (84).

Rezultatul a urcat Liverpool pe locul 2 cu 62 de puncte după 29 de partide. Lider e Chelsea cu 66 de puncte după 30 de jocuri disputate. Manchester United ocupă poziţia a 7-a cu 48 de puncte, la cinci „lungimi“ de locul 5, ultimul care duce în Europa.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite