VIDEO Dinamo - Steaua 0-2: roş-albaştrii au jucat fotbal, dinamoviştii K1. Campioana a dat de pământ cu un adversar limitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bourceanu (stânga) l-a blocat pe Alexe
Bourceanu (stânga) l-a blocat pe Alexe

Formaţia din Ghencea a înregistrat a cincea victorie consecutivă împotriva „câinilor“, în toate competiţiile. Totuşi, echipa lui Reghecampf a plătit scump pentru acest succes de palmares. Chipciu şi Chiricheş au părăsit terenul accidentaţi, fundaşul fiind „rupt“ de o intrare „criminală“ a lui Strătilă.

Steaua a învins Dinamo, scor 2-0, la capătul unui meci în care s-a văzut, clar, diferenţa de valoare care există între cele două echipe. Roş-albaştrii au dominat partida şi ar fi trebuit să învingă la un scor şi mai mare, dar roş-albii au scăpat, cu noroc, cu o înfrângere la doar două goluri diferenţă.

Dacă n-au putut să se bată de la egal la egal cu Steaua la fotbal, dinamoviştii şi-au descărcat frustrarea, jucând murdar. Strătilă a distrus spiritul fair-Play, având o intrare groaznică la Chiricheş, iar fundaşul a părăsit terenul accidentat.

În prima repriză, şi stelistul Latovlevici putea încasa „roşu“, însă, la fel ca Strătilă, a fost iertat de centralul Sebastian Colţescu.

Partida a fost oprită, cinci minute, din cauza huliganilor. 

REZUMATUL MECIULUI

INCIDENTELE DIN TRIBUNE

Min. 90+3 - Final de meci. Dinamo - Steaua 0-2

Min. 77 - Schimbare la Dinamo: a ieşit Curtean şi a intrat Dorin Rotariu.

Min. 71 - Schimbare la Dinamo: a ieşit Boubacar şi a intrat Andrei Cristea.

Min. 70 - GOOOL STEAUA. Tănase a înscris cu un şut din marginea careului. Dinamo - Steaua 0 -2

Min. 68 - Strătilă, „killer-ul“ lui Chiricheş, a fost schimbat cu Nica.

Min. 62 - S-a anunţat numărul oficial al spectatorilor: 43.789

Min. 61 - Chiricheş a fost schimbat, fiindcă nu mai poate călca. Accidentarea pare destul de gravă. La Steaua a intrat Gardoş.

Min. 56 - Strătilă a avut o intrare criminală la Chiricheş. Piciorul stelistului aproape că s-a îndoit sub crampoanele mjilocaşului dinamovist. Arbitrul Sebastian Colţescu, în loc să-i dea „roşu“ lui Strătilă, i-a dat doar „galben“.

Min. 51 - Mai sunt aruncate torţe pe gazon. Drept urmare, jandarmii au început să-i evacueze pe huligani. 

Min 46 - A început repriza a doua. Prima schimbare la Steaua: a ieşit Chipciu, accidentat, şi a intrat Nikolici.

Min. 45+4 - Pauză. Steaua conduce cu 1-0, a fost, evident, echipa mai bună, şi ar fi trebuit să aibă un avantaj şi mai mare.

Min. 45+1 - Bălgrădean a deviat în bară şutul lui Adi Popa din 5 metri!

Min. 41 - Fanii au fost avertizaţi că, în cazul în care se vor mai arunca obiecte pe gazon, meciul va fi oprit definitiv.

Min. 40 - Prima ocazie pentru Dinamo. Dănciulescu a tras periculos din interiorul careului, însă şutul a fost blocat de Latovlevici. Suporterii „câinilor“ au cerut henţ, dar stelistul a blocat cu abdomenul.

Min. 35 - După aproximativ 5-7 minute de pauză, jocul s-a reluat.

Min. 35 - Arbitrul Sebastian Colţescu a trimis cele două echipe la vestiar, iar fanii sunt avertizaţi că jocul nu se va mai relua, dacă se vor mai arunca obiecte din tribune.

Min. 35 - Meciul s-a întrerupt, deoarece Bourceanu a fost lovit de obiectele aruncate din galeria dinamovistă. Suporterii au aruncat inclusiv telefoane mobile pe teren. Jucătorii dinamovişti încearcă să-şi potolească galeria.

Min. 25 - Steaua a avut o nouă ocazie uriaşă, iar balonul s-a plimbat pe linia porţii. 

Min. 18 - Asediu la poarta lui Bălgrădean. Steaua a irosit două şanse mari de gol. Dinamo e dominată şi n-a avut nicio ocazie până acum.

Min. 13 - GOOOL STEAUA! 

Mingea a circulat pe traseul Pintilii - Chipciu - Rusescu. Ultimul l-a driblat pe Bălgrădean, însă portarul a respins în piciorul lui Boubacar, care a trimis în propria poartă. Dinamo - Steaua 0-1

Min. 1 - A început meciul. 

După ce s-a zvonit că va rata derby-ul, mijlocaşul Boubacar figurează în echipa de start pe care Cornel Ţălnar o va trimite pe teren, vineri seară. 

De partea cealaltă, Laurenţiu Reghecampf va folosi cel mai bun prim „11“ al Stelei, după acest derby titularii roş-albaştrilor urmând a intra în vacanţă, în condiţiile în care titlul s-a câştigat, încă de sâmbătă trecută. 

Iată echipele de start:

Dinamo: Bălgrădean - L. Rus, Luchin, D. Grigore, Muşat - Strătilă, Dandea, Boubacar, Curtean - Dănciulescu, Alexe

Rezerve: Naumovski, Nica, Scutaru, R. Stănescu, D. Rotariu, Axente, An. Cristea

Antrenor: Cornel Ţălnar

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Rusescu

Rezerve: V. Cojocaru, Gardoş, Prepeliţă, L. Filip, Iancu, M. Costea, Nikolici

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf


Citeşte toate articolele despre meciul Dinamo-Steaua

Dinamo - Steaua 0-2 / Imagine 360 de grade de la derbiul campionatului: cum a fost atmosfera pe stadion la marele meci

Steaua s-a impus in fata lui Dinamo cu 2-0 in fata a 45.000 de spectatori care au creat o atmosfera incendiara. Boubacar (autogol) si Tanase au fost marcatorii unei partide fara istoric. In schimb, atat fanii Stelei cat si ai lui Dinamo au fost la inaltime.

Dinamo - Steaua 0-2:  Ţălnar îşi face bagajele. Negoiţă l-a contrazis şi l-a umilit prin declaraţiile date după derby

Tehnicianul „câinilor“ nu va mai sta pe banca roş-albilor în sezonul viitor. Rezultatele din ultima perioadă şi prestaţia echipei din derby au umplut paharul răbdării acţionarului majoritar, care a găsit deja soluţia înlocuirii lui Ţălnar.

Dinamo - Steaua 0-2: Gigi Becali, în delir după derby. Patronul Stelei a descris plastic meciul şi i-a cântat lui Borcea

Steaua şi-a surclasat rivala de moarte din toate punctele de vedere, iar latifundiarul a dansat în tribune. La final, a dat declaraţii incendiare.

Strătilă, la un pas să fie bătut de unul dintre antrenorii secunzi de la Steaua

Gestul criminal al lui Sorin Strătilă, care a sărit cu crampoanele pe genunchiul lui Vlad Chiricheş, i-a scos din sărite pe stelişti.

Dinamo - Steaua 0-2: Adi Popa şi Mihai Stoica i-au luat peste picior pe „câini“. Meme a găsit metoda optimă de a-i umili pe dinamovişti

Roş-albaştrii au pus sare pe rana rivalei, după ce au câştigat derby-ul de o manieră categorică. Dacă managerul formaţiei din Ghencea e cunoscut ca un tip care dă mereu declaraţii războinice, în schimb, a surprins ce a spus mijlocaşul Stelei.

Dinamo - Steaua 0-2: „criminalul“ Strătilă e pus la zid de toată lumea. Balaci a înaintat o ipoteză gravă

Mijlocaşul „câinilor“ a avut o intrare oribilă la Chiricheş, iar Cornel Dinu, după ce a văzut reluările, a lăsat de înţeles că fundaşul Stelei îşi poate încheia cariera! Reghecampf a oferit primele declaraţii despre starea jucătorului său.

Dinamo – Steaua: acuze dure înainte de derby: „Steaua a fost ajutată să ia titlul“

Ultimul mare meci al campionatului se va juca, vineri seară (21.00, Digi Sport 1), în condiţiile în care formaţia din Ghencea şi-a asigurat locul 1, din punct de vedere matematic, încă de sâmbătă trecută. Un fost antrenor al „câinilor“ ştie cum a fost posibil acest lucru.

VIDEO 10 momente care au marcat derby-ul Dinamo - Steaua! De la gesturile obscene ale lui Ando, la arderea peluzei

Clasicul“ României, dintre Steaua şi Dinamo, a avut de-a lungul vremii farmecul său, dar şi multe momente de rivalitate împinsă la extrem, cum a fost incendierea peluzei din Ghencea.

Întâmplare sau premeditare? Cum privesc dinamoviştii şi steliştii incendierea Peluzei Sud din Ghencea în 10 mai 1997

Dinamo - Steaua / În data de 10 mai 1997, în timpul unicului derbi Steaua – Dinamo, Peluza Sud a fost incendiată de o parte dintre alb-roşii prezenţi atunci în sectorul respectiv. Ulterior, acest moment a devenit unul dintre cele mai importante din istoria alb-roşilor şi este sărbătorit în fiecare an cu mare fast.

Dinamo şi Steaua au fost lansate în fotbalul românesc cu acelaşi antrenor

Bogdan Coloman- Braun, cunoscut în fotbal ca Cibi Braun, este primul tehnician atât din istoria Stelei, cât şi din cea a lui Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite