VIDEO Dinamo, fără antrenor la patru meciuri: Stoican a primit cea mai dură pedeapsă din carieră şi o amendă uriaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspendat pentru două etape după ieşirea sa nervoasă la adresa centralului Istvan Kovacs, tehnicianul roş-albilor a atacat decizia iniţială a Comisiei de Disciplină. Acum, probabil, regretă că a făcut acest pas.

Chiajna – Dinamo, scor 0-0, a fost unul dintre cele mai slabe meciuri din acest start de campionat. Dacă partida n-a furnizat un fotbal de calitate, în schimb, a produs ceea ce e specialitatea casei în Liga I: scene regretabile după ultimul fluier al întâlnirii.

Flavius Stoican l-a supus pe Istvan Kovacs unui atac verbal la vestiar, totul fiind filmat de camerele celor de la Look TV. Pentru ieşirea sa, tehnicianul „câinilor“ a fost suspendat, iniţial, două etape, la fel ca şi omologul său de pe banca Chiajnei, Marius Şumudică.

Ambii antrenori au făcut apel, dar acum regretă că au făcut acest pas. Motivul? Comisia de Disciplină le-a dat câte patru etape de suspendare! În plus, Stoican şi Şumudică au de plătit şi amenzi de peste 2.600 de euro.

Stoican: „Mi-au luat salariul pe o lună“

Tehnicianul celor de la Dinamo nu s-a potolit după ce a aflat că i s-a dublat suspendarea şi a anunţat că va ataca şi această decizie. 

„La un moment dat, mă gândesc că nu ştiu dacă e bine să mai ies la interviuri. Văd că, dacă spui ceva, ceea ce gândeşti, eşti suspendat. Am încercat să nu scot în vedere greşelile omeneşti. O să facem memoriu, să vedem ce e de făcut, chiar sunt trist“, a fost prima reacţie a lui Stoican pentru Digi Sport.

„O să suport, o să încerc să mă corectez eu, să fiu atent la orice declaraţie. Am înţeles că am şi 115 milioane amendă (n.r. - lei vechi), iar acum pierd un salariu pe care eu îl muncesc zi de zi, şi eu muncesc, nu păcălesc fotbalul. Mi-au luat munca mea de o lună, dar asta e, mergem mai departe. Clar voi suporta penalitatea din salariul meu, dar indiferent, sunt bani pe care îi dăm la comisii şi nu ştiu de ce“, a adăugat Stoican.

Ce meciuri pierd?

Dacă suspendarea sa de patru meciuri va rămâne în vigoare, atunci Flavius Stoican nu va putea sta pe bancă în partidele din campionat cu:

FC Botoşani (deplasare)

CSMS Iaşi (acasă)

Rapid (deplasare)

CS U Craiova (acasă)

La rândul său, Şumudică va rata următoarele meciuri:

FC Braşov (deplasare)

FC Botoşani (acasă)

CSMS Iaşi (deplasare)

Rapid (acasă)

VEZI IEŞIREA NERVOASĂ A LUI STOICAN LA ADRESA ARBITRULUI KOVACS

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite