VIDEO Dinamo, ce dezastru: Chiajna a produs un rezultat şocant în „Ştefan cel Mare“. Miriuţă, bilanţ ruşinos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Miriuţă
Vasile Miriuţă

Într-o partidă amânată din etapa a 11-a, bucureştenii au condus de două ori, însă au părăsit terenul învinşi şi riscă să rateze accederea în play-off.

Dinamo a fost învinsă de Concordia Chiajna, scor 2-3 (Rivaldinho 12, Anton 47 / Batin 30, 83, Bumba 64).

Meciul i-a oferit lui Claudiu Bumba prilejul de a se răzbuna pe echipa care a renunţat la el la startul stagiunii. Mijlocaşul de 23 de ani a început acest campionat în tricoul roş-albilor pentru care a şi jucat în patru meciuri, fără a marca. Apoi însă, Contra a renunţat la Bumba, care a ajuns la Chiajna. După ce a marcat pentru ilfoveni în runda trecută, în victoria cu Sepsi, scor 2-1, acum Bumba a recidivat împotriva fostei sale echipe.

Eşecul de astăzi a fost al doilea pentru Vasile Miriuţă în două etape pe banca celor de la Dinamo. După ce a pierdut derby-ul cu FCSB, tehnicianul de 49 de ani a mai bifat o înfrângere, ajungând la un bilanţ ruşinos în actualul sezon.

Până să fie numit la Dinamo, Miriuţă a adunat o victorie, două egaluri şi şase înfrângeri la Concordia Chiajna. La Dinamo, el a mai adăugat două partide pierdute la totalul său în acest campionat!

În ceea ce priveşte Dinamo, şansele echipei de a ajunge la play-off au scăzut. „Câinii“ ocupă locul 7, primul de play-out, cu 16 puncte în 12 partide. În acest moment, roş-albii sunt la două puncte de poziţia a 6-a, ultima de play-off, ocupată de ACS Poli Timişoara.

Concordia Chiajna e pe 11 cu 11 puncte.

CITEŞTE ŞI:

*VIDEO Dinamo, umilită de foştii ei jucători: haos la echipă! Ce s-a strigat după o nouă înfrângere a „câinilor“

VEZI REZUMATUL MECIULUI DINAMO – CONCORDIA CHIAJNA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite